3500 TL sistem toplama

Kyraxxx

Hectopat
Katılım
3 Ekim 2020
Mesajlar
372
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bütçem 3500 TL. Vatan'dan PC toplayacağım. Bana bu fiyata Vatan'dan PC önerebilir misiniz?.(Not: Bana biraz daha bütçe arttır demeyin en fazla 3500 TL.)(not2: APU sistem istemiyorum ekran kartlı öneriniz lütfen.)(Monitör dahil olsun)
 
Son düzenleme:
Bütçem 3500 TL. Vatan'dan PC toplayacağım. Bana bu fiyata Vatan'dan PC önerebilir misiniz?(Not: Bana biraz daha bütçe arttır demeyin en fazla 3500 TL.)(not2: APU sistem istemiyorum ekran kartlı öneriniz lütfen.)

Tek bir yerden 3500 toplamak yerine eğer parça parça toplanırsa daha ucuza bile gelebilir. Ben eğer toplayamaz o yüzden Vatan diyorsanız merak etmeyin bir sürü rehber mevcut.
 
Bütçem 3500 TL. Vatan'dan PC toplayacağım. Bana bu fiyata Vatan'dan PC önerebilir misiniz?.(Not: Bana biraz daha bütçe arttır demeyin en fazla 3500 TL.)(not2: APU sistem istemiyorum ekran kartlı öneriniz lütfen.)
Ben toplasaydım böyle toplardım.

SSD istemiyorsan fiyat düşer HDD alabilirsin
 
Ben toplasaydım böyle toplardım.

SSD istemiyorsan fiyat düşer HDD alabilirsin
O kasa ile psu alınmaz.
 
Ben toplasaydım böyle toplardım.

SSD istemiyorsan fiyat düşer HDD alabilirsin
Internetten olmasın yüz yüze gidip alicam.Vatan ve Mediamarkt ın web siteleri var oradan bakabilirsiniz.
 
Internetten olmasın yüz yüze gidip alacağım. Vatan ve MediaMarkt'ın web siteleri var oradan bakabilirsiniz.

O zaman bulamazsın be. Toplamassan zarar edersin 5.000TL toplama bilgisayar ile 200FPS alırken Vatan'dan alırsan 120-130 alırsın İtopya'nın kendi sitesinde bu PC var bakabilirsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı