3500 TL sistem toplama

m.canbilen

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaslar her siteden fikir edinerek bir oyun bilgisayarı topladım, sizlere de sormak istedim. Sizce nasıl olmuş eksik yada fazlası var mı? Anakartı daha assagı cekersem sorun olur mu ? İyi forumlar.

BUDUR !.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani değiştirmeyi düşünmüyorum beni uzun süre götürür gibi alacak olursamda dediğiniz gibi i7 tercih ederim. Peki sizce i5 4690 vb gibi yüksek model bir islemcimi tercih etmeliyim yoksa bu sisteme bu işlemci yeter mi ?

İ5 4460, GTX 970'i tam yükte besleyebilecek güçte bir işlemci. Hatta artar bile gücü. Daha güçlü bir işlemci takarsan eğer tabi ki daha iyi olur ama oyun performansını en fazla 1-2 FPS etkiler.
Teşekkürler gayet açıklayıcı oldu işlemci kalacak gibi görünüyor.

İ5 4460, GTX 970'i tam yükte besleyebilecek güçte bir işlemci. Hatta artar bile gücü. Daha güçlü bir işlemci takarsan eğer tabi ki daha iyi olur ama oyun performansını en fazla 1-2 FPS etkiler.

Hocam peki bu kasa yerine aynı modelin 500w olanını kullansam sistem için sorun yaratır mi ?

Özellikle düşük olsun diye dikkat etmedim. Bu şekil denk gelmiş ama hem alırken hem de kullanırken bütçe için uygun olacak demek ki.:sinsi:

Arkadaslar 3200 TL bütçem var ve kasaya ek olarak bir de ekrana ihtiyacım var. Sizce bu bütçe ile SSD + GTX 970 + ekranlı bir sistem kurabilir miyiz? Tavsiyelerinizi bekliyorum. İyi forumlar.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı