Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar pc toplamayi dusunuyorum. Ekran dahil olmak uzere ne almam gerekiyor? Tam da bilmiyorum pascal'i beklemeli miyim onu da bilmiyorum. Yardimci olursaniz.
Bütçen düşük ayrıca Pascal yurt dışında 3 aya kadar çıkacak olsa da Türkiye' ye tam olarak ne zaman gelir orası belirsiz Sistemi ne kadar zamanda almayı düşündüğüne göre bekleyebilirsin ama bütçen çok yüksek değil haliyle Pascal' ı beklemek ne kadar doğru olur orasını bilmiyorum. Ben bir sistem önereyim sen duruma göre bakarsın ama ben bekleme al derim özellikle bütçen sebepli çünkü Pascal modeller ilk çıktığında illa ki pahalı olacaktır Birde aklıma gelmişken eğer Nvidia mimari bir ekran kartı isterseniz aynı sisteme Gtx960 4gb koyabilirsiniz hiçbir sorun teşkil etmeyecektir