3500 TL Sistem Toplama

atalaykarakaya1

Hectopat
3500 TL bütçem var ve sistem toplamak istiyorum ve bu konular hakkında hiçbir bilgim yok. Size danışmak istedim. Yeni çıkan oyunları rahatlıkla oynamak istiyorum, çoğunlukla Fortnite oynuyorum. Bilgisayar topladıktan sonra kasayı kurmakta ne kadar zorlanırım? Evde yapılması zor olur mu? Ve kasayı topladıktan sonra Windows'u orijinal olarak nereden alabilirim veya gerek var mı? Çünkü USB'de Windows var format için duruyor, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Günümüz şartlarında dolardan bahsediyorum dolar böyle olmuşken sistem alman mantıksız.
Seçimleri bekle derim.
Sorularına gelirsek;
1-Kurmak zor değil bende evde kurdum detaylı kitapçıklar zaten içinde anlamadıysan video izlyerekte kurabilirsin.
2-Windows'u gitti gidiyor vb sitelerden Windows 10 Pro 64 bit alabilirsin ben de öyle almıştım 50 lira filan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Günümüz şartlarında dolardan bahsediyorum dolar böyle olmuşken sistem alman mantıksız.
Seçimleri bekle derim.
Sorularına gelirsek;
1-Kurmak zor değil bende evde kurdum detaylı kitapçıklar zaten içinde anlamadıysan video izlyerekte kurabilirsin.
2-Windows'u gitti gidiyor vb sitelerden windows 10 pro 64 bit alabilirsin bende öyle almıştım 50 lira filan.
Dolar sanki inecek ne yapsın oyun oynamasın mı?

Dolar böyleyken alınmaz lafına bakma sen. Çoğu kişi sistem toplayacaklara yok bekle yaz indirimi yok bekle yeni sistemler çıkıyor yok doları bekle alınmaz diye diye fiyatlara yetişemez oldu çoğu kişi. Çok değil iki üç ay önce 1800 TL sistem videolarına incelemelerine bak şimdi oldu fiyatları 2.200 TL nereye iniyor fiyatlar bir biz göremiyoruz düşüşleri herhalde.
Soruna gelecek olursak Sinerji, İtopya, Teknobiyotik sitelerinden birini tercih edip parçaları alınca onlar sistem montajı yaptırmanız dahilinde kendileri ayarlayıp size gönderiyorlar. Bu arada bu fiyata bu ara çok sistem toplama konusu oldu. Onları inceleyin derim.

Ekran Alıntısı.JPG

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı