3500 TL Sistem Toplama

neden ryzen tercih etmeliyim peki yani benim aklimdada ryzen 5 2600X veya ryzen 7 serisi vardi ama simdi intel aklima girdi arkadaslarin yorumlarindan dolayi :) tabi fiyat ortalama 1000 tl artıyor öyle bir durumda oda ayrı bir mevzu eger yardımcı olursan sevinirim neden ryzen diyorsunuz mesela ?
Çekirdek ve izlek sayısı daha fazla olduğu için çoklu işlemleri daha kolay yapabilecektir.

neden ryzen tercih etmeliyim peki yani benim aklimdada ryzen 5 2600X veya ryzen 7 serisi vardi ama simdi intel aklima girdi arkadaslarin yorumlarindan dolayi :) tabi fiyat ortalama 1000 tl artıyor öyle bir durumda oda ayrı bir mevzu eger yardımcı olursan sevinirim neden ryzen diyorsunuz mesela ?
Aynı anda yayın yapıp oyun oynayacaksanız daha fazla çekirdek ve izleğe ihtiyacınız var.

Aynı anda yayın yapıp oyun oynayacaksanız daha fazla çekirdek ve izleğe ihtiyacınız var.
evet yani dedigim gibi pubg oynayıp yayın yapacagım elimdeki hali hazırdaki ekran kartını kullanıcam MSI GAMİNG X 1060 6GB versiyonunu kullanıcam ryzen 7 2700X işlemci üzerinde sorun yaşama ihtimalim nedir ?

Çok güzel bir işlemci R7 2700x. 1060 işlemci için biraz güçsüz bir kart fakat sıkıntı olmaz
bütçeyi çok sarsmadan devam etmek istiyorum elimdeki ekran kartını nakit değerlendiremem çünkü üstüne extra birşey koymam gerekiyor elimde SSD + SATA + EKRAN KARTI var zaten alabilecegimiz fps degerleri için bir bilgiye sahipmisiniz?

bütçeyi çok sarsmadan devam etmek istiyorum elimdeki ekran kartını nakit değerlendiremem çünkü üstüne extra birşey koymam gerekiyor elimde SSD + SATA + EKRAN KARTI var zaten alabilecegimiz fps degerleri için bir bilgiye sahipmisiniz?
Yayın yaparken tüm ayarlar mediumda olsa 60+ garanti alırsınız herhalde.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı