ScaryPotatoGuy
Decapat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Keycapler için ekstra bir miktar ödemek istemiyorum. Üstelik simsiyah setup'a bu klavyeler gitmez hocam.Kablosuz şart değilse bunu alıp geçin derim.
![]()
AKKO Joy of Life 5108S SE RGB Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Klavye, kullanıcının bireysel ihtiyaçlarına göre uyarlanmasını sağlayan 3 seviyeli yükseklik ayarına sahip bir eğilebilir stand ile birlikte verilir.www.gaming.gen.tr
Fiyatı uygun gelen beğendiğinizi alın hocam.
![]()
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
Ben olsam bunlardan birini alıp ileride keycapleri değiştirirdim nasıl olsa kasa renkleri siyah veya beyaz.![]()
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
![]()
AKKO Pompompurin 5108B Plus RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Sarı Gaming Klavye
Kullanıcı deneyimini en üst seviyeye taşımayı hedefleyen AKKO, şimdi Türkçe dil desteği ile çok daha erişilebilir! Artık tüm menülere, ayarlara ve özelliklere anadilinizde ulaşabilir…www.gaming.gen.tr
![]()
AKKO The King’s Avatar 5108B Plus – Ye Xiu RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Kullanıcı deneyimini en üst seviyeye taşımayı hedefleyen AKKO, şimdi Türkçe dil desteği ile çok daha erişilebilir! Artık tüm menülere, ayarlara ve özelliklere anadilinizde ulaşabilir…www.gaming.gen.tr