3500 TL Yayıncı Bilgisayarı Toplama

Fatih4638

Kilopat
Selamün aleyküm. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, bilgisayar donanımı hakkında en ufak bir bilgim yoktur. Anlamıyorum yani bilgisayardan. Ben PUBG oynayacağım ve aynı zamanda pubg oynarken Twitch de canlı yayın yapacağım. Şu an için bir oyun bilgisayarım yoktur hazırda. Toplamayı düşünüyorum, uygun fiyata sıfır veya ikinci el fark etmez. Toplarken nelere dikkat etmeliyim bana ayrıntılı bir şekilde dikkat etmem gereken şeyleri söylerseniz sevinirim. Çünkü bilgisayardan profesyonel anlamıyorum. Çift ekran bağlanacak kasaya. PUBG oynanılacak, yayın yapılacak aynı zamanda. bütçem: 3000 TL. İkinci el parçalarda olabilir. en fazla 3.500 TL'ye kasa, ekran, klavye, mouse, kamera dahil almak istiyorum. Nereden alabilirim, ne şekilde, nasıl? Tavsiyede bulunun kısacası 😊

Selamün aleyküm. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, bilgisayar donanımı hakkında en ufak bir bilgim yoktur. Anlamıyorum yani bilgisayardan. Ben PUBG oynayacağım ve aynı zamanda pubg oynarken Twitch de canlı yayın yapacağım. Şu an için bir oyun bilgisayarım yoktur hazırda. Toplamayı düşünüyorum, uygun fiyata sıfır veya ikinci el fark etmez. Toplarken nelere dikkat etmeliyim bana ayrıntılı bir şekilde dikkat etmem gereken şeyleri söylerseniz sevinirim. Çünkü bilgisayardan profesyonel anlamıyorum. Çift ekran bağlanacak kasaya. PUBG oynanılacak, yayın yapılacak aynı zamanda. bütçem: 3000 TL. İkinci el parçalarda olabilir. en fazla 3.500 TL'ye kasa, ekran, klavye, mouse, kamera dahil almak istiyorum. Nereden alabilirim, ne şekilde, nasıl? Tavsiyede bulunun kısacası 😊
Öncelikle bütceniz az çünkü pubg oynarken kasar pc anlıyacağızınız bütceniz az 5 6 bin tl olmalı en az

3500 Tl ye bile yayın yapabileceğiniz sistemi zor toplarsınız, iki ekran, klavye, fare derken o paraya düşük seviye bir sistem toplamak bile aşırı zor. Bütçenizi bayağı bir arttırmanız lazım.

2 tane monitör kendi başına nerden baksan 2000 TL zaten. 144hz oyun için 1200-1500 TL . Yayın takibi için ise 500 TL monitör.
Klavye, fare, kulaklık ve kamera derken 1000-1500 TL de öyle gider. Bunların yanında alacağın kasada 5000 TL olacak zaten .
Ryzen 5 2600 + GTX 1660ti + b450 anakart + 16gb ram + 240gb SSD + 1tb HDD + 600-650 watt psu ve kasa.

Öncelikle şu senede 3500 TL ye sağlam bı PC toplanan zor 2.el kesinlikle sakat iş adam sana verir ekran kartını ama çipleri bozuk olur ve sen anlamasin bozuk olduğunu assiri ısınır ve sen PC den istediğin performansı alamassin sana tavsiyem zamanın varsa bı 6000 TL topla ve o fiyata bı PC diz ama kesinlikle tüm parçaları 0 olsun

"20. Eski konulara gereksiz mesajlar atarak tekrar gün yüzüne çıkarmak ceza nedenidir."
Kuralları okuyunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı