3500 TL'lik Sistem Seçimi Gtx970 vs R9 390 vs R9 390X'

Büyük ihtimal 2.Sistem olan r9 390'lı sistemi alıcağım Tri-x değilde Nitro Modeli lazım oda Türkiye'ye gelmemiş heralde daha zaten 3-5 fps oluyor en fazla.

Aslında her ikisinde de Tri-X soğutucu var. Aynı performansı alırsın. Ufak değişiklikler var diyelim görüntü gibi.

"There are two models in this series, the feature packed SAPPHIRE Tri-X R9 390X delivers the best performance in the family and is cooled by the latest version of the SAPPHIRE Tri-X cooler."

Kaynak: SAPPHIRE Technology

Aslında her ikisinde de Tri-X soğutucu var. Aynı performansı alırsın. Ufak değişiklikler var diyelim görüntü gibi.

"There are two models in this series, the feature packed SAPPHIRE Tri-X R9 390X delivers the best performance in the family and is cooled by the latest version of the SAPPHIRE Tri-X cooler."

Kaynak: SAPPHIRE Technology
MSI r9 390 alıcam büyük ihtimal ilerisinide düşenerek ben pek anlamam overclock işlerinden Msı'ın tek tıkla overclock olayını sevdim.

R9 390 ve Gtx 970 karşılaştırmaları mevcut her yerde. Nvidia optimizeli oyunlarda bile 390 önde. Görüntü olarak bir şey kaçırmıyorsunuz. Aynı görüntüleri elde etmeniz mümkün. Ayrıca fiyat olarak 390 daha uygun.

390 DX. 12 desteği ile performansını arttıracak. DX. 12 ile rakibi 970 değil 980 ve daha üstü olacak.

Eğer kayıt yapıyorsanız 970 alın. ShadowPlay' den dolayı. Yapmıyorsanız 390 almalısınız.

970 aslında her açıdan bence fiyasko bir kart. Coil Whine sorunları, VRAM sorunu gibi...

Yine de sizin paranız sizin seçiminiz. İçinize sineni alın.
Fiyasko demişsin de bence biraz abartmış gibisin. Coil whine her ekran kartında olabilir evet VRAM konusunda haklısın ama 1080P'den öteye geçilmedikçe sıkıntı yok.
Not: Kesinlikle yanlış anlama. Mantıklı olan R9 390 almak. Sadece Gtx 970'in hâla güncel bir kart olduğunu ve çoğu Technopat sistem toplama rehberlerinde kullanıldığını unutma.

Fiyasko demişsin de bence biraz abartmış gibisin. Coil whine her ekran kartında olabilir evet VRAM konusunda haklısın ama 1080P'den öteye geçilmedikçe sıkıntı yok.
Not: Kesinlikle yanlış anlama. Mantıklı olan R9 390 almak. Sadece Gtx 970'in hâla güncel bir kart olduğunu ve çoğu Technopat sistem toplama rehberlerinde kullanıldığını unutma.

Yanlış anlaşılcak bir şey yok. :) Dediğim gibi ShadowPlay kullanılacaksa 970 alınmalı diğer türlü pek mantıklı gelmiyor bana. Technopat' da kullanılması normal sonuçta çok satılan ve tutulmuş bir ekran kartı. Ben sadece kendi fikrimi beyan ettim. :)

MSI r9 390 alıcam büyük ihtimal ilerisinide düşenerek ben pek anlamam overclock işlerinden Msı'ın tek tıkla overclock olayını sevdim.

MSİ ve Sapphire ikisi de gayet başarılı sana uygun olanı seç.

H serisi anakartlar yerine B serisi seçin. GTX 970 güzel olur. Eğer beğenmezseniz Gigabyte R9 390 alabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2016-02-02-22-46-14-1.png
    Screenshot_2016-02-02-22-46-14-1.png
    33,1 KB · Görüntüleme: 349
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı