3500 TL'ye alınabilecek en iyi laptop önerisi

Bütçe
3500

Lawrence7

Centipat
Performanslı ve donmaması önemli. Sağlam markalı kaliteli bir laptop arıyorum. CS:GO oynamak arada bir, film izlemek, makale haber okumak. Laptoptan anlayan kişiler önerebilirse sevinirim.

Performanslı ve donmaması önemli. Sağlam markalı kaliteli bir laptop arıyorum. CS:GO oynamak arada bir, film izlemek, makale haber okumak. Laptoptan anlayan kişiler önerebilirse sevinirim.

Ben V130 kullanıyordum fakat benimki değiştirilmiş sürümü bulabilirsen güzel laptop.
İşlemci: Intel Core i5 8250u (8.nesil)
Ekran kartı 1: Intel (r) UHD Graphics 620.
Ekran kartı 2: AMD Radeon (tm) 530.
RAM: Crucial Technology 12 GB DDR4.
SSD: SATA (256 GB)
Anakart(motherboard):lenevo lnvnb161216.
Chipset: Kaby Lake.
Mouse:A4TECH G3-220N
Taşınabilir Disk: Usb 3.0 Wd Elements 1TB Disk
(Laptop modelim:Lenevo V-130 15IKB(İçine eklenti yapılmış Radeon 530 ve 4 gb ram eklenmiş versiyon))
Ayrıca servis işini güzel yapıyordu garantisi 2 yıldı bulursam link atacağım

stok bitmiş ama buydu yine de ilk ekran kartı yazmıyor

Son düzenleme:
Şahsen 3500TL'ye alacağınız laptoptan bir performans beklemeyin, sizi yarı yolda bırakır. Benim önerim iPad almanız yönünde daha işlevli olabilir.

Oyun konusunda çok da medet ummayın. Daha iyileri de olabilir. Daha ucuzdu bu modeller normalde, çok bir sonuç elde edemedim. Muhtemelen gözden kaçan 3-5 model vardır.

Bunu alabilirsiniz.
- https://www.hepsiburada.com/lenovo-...-81w00057tx-p-HBV00000V7Y34?magaza=Techburada
Ve birde 4 gb ram takviyesi yapın. Bu iş tamamdır.
Hoşuma gitti gibi sıraya ekledim başka öneri olursa karşılaştırma yapıp seçmeyi düşünüyorum.
O paraya masaüstü toplarsın(!)(!)(!)
İroni olduğunun farkındayım. Oyun Bilgisyarım var.

Oyun konusunda çok da medet ummayın. Daha iyileri de olabilir. Daha ucuzdu bu modeller, çok bir sonuç elde edemedim. Muhtemelen gözden kaçan 3-5 model vardır.
Bütçenin üzerinde ama öneri için teşekkürler düşünebilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı