3500 TL'ye Gaming Notebook Tavsiyesi

cimbompekal

Hectopat
Merhabalar. Ben oyun oynamak için notebook alacağım. Ekran kartı minimum GTX 770M olmalı ve AMD tarafında da bu karta denk bir kartla başlamalı. Bütcem 3500 TL. Ufak oynamalar yapabilirim. Yaklaşık 10 gün önce bir PC almıştım. Hepsibuada.com'dan Samsung NP70067C. 3300TL'ye aldım fakat arızalı çıkmıştı, ben de iade etmiştim. Yine almayı düşünüyorum. MSI da ise GX60 gözüme takıldı. Bu PC hakkında ne düşünüyorsunuz ? Yine MSI'ın Haswelli GTX 765M notebooku 3000TL civarında. Sizce bunlardan hangisini almalıyım ? Sizin bunlar dışında bir tavsiyeniz var mi ?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI GE70 alın hocam. Yeni Haswell işlemcileriyle harika bir performansı var. MSI, dünyada oyun bilgisayarı üstüne büyük bir şirket. Tercihinizi ona kullanmanızı tavsiye ederim.

Teşekkürler hashüs. Zaten MSI'ın ününü bilmeyen yok. Peki b Samsung hakkında ne düşünüyorsunuz ? Ekran kartı GTX 675M Fermi barındırıyor fakat GTX 765 daha performanslı bir kart.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi.

Tabii ki GTX 765. Hem yeni nesil, hem güç tüketimi az, hem de daha performanslı. Samsung'un da çok iyi notebookları var. Kasası çok dayanıklı mesela. Fakat oyun dedin mi şöyle bir kenara çekilip düşünmeye gerek yok. Çünkü aklına gelecek isim MSI :) Oyun konusunda çok iyiler.

Zaten benim de aklımı çelen o. Samsung'da GTX 675M var. Bu kart GTX 765M'den daha performanslı fakat Fermi mimarisini kullanan bir kart. İki arada bir derede kaldım :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi.

MSI GE70 almana pek gerek yok. Yeni Haswell'li GE60'lar gelince onlardan alabilirsin. 17,3'' ile kim uğraşır ki ?

Ağırlık farkı yok, 2.7 Kg. Bana sorarsanız GE70'i satın alırdım. Taşıma çantasında ekranın 4cm büyük olduğu fark bile edilmez.

MSI GE70 alın hocam. Yeni Haswell işlemcileriyle harika bir performansı var. MSI, dünyada oyun bilgisayarı üstüne büyük bir şirket. Tercihinizi ona kullanmanızı tavsiye ederim.
evet haklısın bende oyun almayı düşünüyorum bana alabiliceğim bir yer önerirmisin

MSI GE70 almana pek gerek yok. Yeni Haswell'li GE60'lar gelince onlardan alabilirsin. 17,3'' ile kim uğraşır ki ?
bence yanılıyosun 17" daha cazip geliyo bana 15" e göre

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı