3500 TL'ye i7 4790K ve GTX 970 Tabanlı Sistem Toplama

''Monitör dahil değildir.''

İ7 4790K (ileride overclock yapabilirim.)
Evga gtx970 FTW(CW sorunu ve VRAM sıkıntısı ileride sıkıntı çıkarır mı? Bu konuya da açıklık getirirseniz memnun olurum.)

Gskill (4x2)cl9 1600mhz RAM

1tb seagete 7200rpm 64mb HDD

SSD yi 1-2 ay sonra alıcam

İşlemci soğutucusuna şimdilik ihtiyacım olmayacak. (Overclock hemen yapmayacağım için.)
Bu sisteme uygun kasa, power supply, anakart önermenizi rica ediyorum. Anakart bütçem 200-250tl'dir (3-4ay içinde z97 serisinden bir anakart almayı planlıyorum.)

1 sorum olacak. Çoğu kişi kullananlar varsa da yoksa da Windows 8.1' i kullanmayı önermişler. Nedeni nedir? Windows 7 iş görmez mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alttaki sistem tam istediğin gibi sanırım. Tabi biraz bütçeyi aştı.

Eki Görüntüle 55983
Kusura bakmayın da i7 gibi bir işlemciye Z97 Pc Mate gibi bir dandik anakartı nasıl koydunuz? Üstünüze alınmayın ama bu sistem çok daha iyi gider;

Adsız.png

Kusura bakmayın da i7 gibi bir işlemciye Z97 Pc Mate gibi bir dandik anakartı nasıl koydunuz? Üstünüze alınmayın ama bu sistem çok daha iyi gider;

Eki Görüntüle 62656

Dandik bir anakart değil. Sadece Z97 serisinin alt seviye bir modeli. i5 4690K Gaming 5'le istediği kadar OC edilirse edilsin, bir i7 4790K olmayacağını düşünüyorum. i7 daha uzun ömürlü olur ve bundan 4-5 yıl sonra ekran kartını değiştirip zamanın üst düzey ekran kartını alırsa darboğaz yapma ihtimali i5'e göre daha düşük.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı