3500 TL'ye konsol vs 6000 TL PC

Enis00

Hectopat
Daha fazla  
Benim elimde yaklaşık 3500 lira var. Ben bununla PS4 Slim ve Xbox One S mi alayım yoksa bunların yerine gidip 2000 lira daha ekleyip PC mi alayım? 6000 bin liralık aldığım PC ile ne yaparım tam bilmiyorum ama artık da oyun oynamaktan da sıkılmadım değil, o yüzden PC almak da istiyorum. Sizin tavsiyeleriniz neler?

6 bin TL'ye aldığın PC ile Xbox PS4 veya herhangi bir Konsol'da oynadığın oyunları oynayamazsın.
Konsol un tek dezavantajı oyunlar pahalı biraz ama ikinci el CD falan bulabilirsin.

Konsollar belli bir süre sonra insanı sıkıyor ayrıca konsollara oyun almak da malum Türkiye de ciddi paralar gerektiriyor ben 5600G tabanlı bir APU sistem kurar keyfime bakardım.

Aynen öyle hocam. Ben dahil 3 arkadaşımda da konsol var. One S PS3 ve PS4. Bende PSP vardı. PC varken hiçbirinin yüzüne bakılmıyor.

Benim elimde yaklaşık 3500 lira var. Ben bununla PS4 Slim ve Xbox One S mi alayım yoksa bunların yerine gidip 2000 lira daha ekleyip PC mi alayım? 6000 bin liralık aldığım PC ile ne yaparım tam bilmiyorum ama artık da oyun oynamaktan da sıkılmadım değil, o yüzden PC almak da istiyorum. Sizin tavsiyeleriniz neler?

4500 TL'ye Series S

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı