3500 TL'ye monitör önerisi

• Konuyu başlatan k24
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 37
  • Görüntüleme 1.783
Bütçe
3500
2-3 ay önce aldım, bütçeyi biraz daha arttırma şansın varsa tavsiye ederim hiçbir sorun yaşamadım hala kullanıyorum, 165Hz 0.5ms ve IPS panel olması gayet güzel.

Ayrıca VA panellere yanaşmanı tavsiye etmem kronik olarak ghosting olma ihtimali çok yüksek.
Ayrıca bu da var, ben almadan önce bunu görememişim güzel bir şeye benziyor, IPS panel olması olumlu bir etken.

G24-20 de bazen coil whine olabiliyor şeklinde biliyorum tavsiye etmem bu nedenle.

Ek olarak o fiyatta Gigabyte G24F2 alınması daha mantıklı gibi.

Model ile ilgili doküman yok ortalıkta birisi bile ciddiye alıp test etmemiş ne kadar kötü bir ürün olduğunu oradan anla.

240 Hz monitörlerin fiyatları zaten belli bu kadar ucuza olmasının bir sebebi var belli ki.

Son düzenleme:
Bütçe az daha çıkarsa Gigabyte G24F-2 öneririm. Artmazsa LG 24GN600-B benzeri bir LG model vardı @599108 atabilir.

Konuda önerilen G24-20 modeli maalesef kronik CW sorunlu bir model bu yüzden önermiyorum.

Ayrıca konuda diğer önerilen GameBooster monitör de bu bütçede ki en kötü model. Sırf 280 Hz diye önerilmemeli.

O fiyata 200Hz üstü monitör yok. Fason ürün. Fason olup kaliteli ürünlerde var ama maalesef bu onlardan değil. Zaten 100 fason ürünün 99'u kalitesizdir. Monitörlerde 100'de 100 diyebilirim. Karşıdaki daha bilgiliyse ona karşı gelmemek daha mantıklı.
Önerim:

CW sorunu cihaza sorun çıkaracak birşey değil ya da rahatsız etmiyor beni mprt açık olmasına rağmen kulaklık takmıyorken bile sesi dikkat etmezsem duymuyorum. İkinci olarak ürünün ele alınmamasından bahsetmişsiniz, Tr de çok göremesem de yurt dışında fazlasıyla kullanan olduğunu biliyorum kaldı ki 6 tane arkadaşım da bu monitörden var bir sıkıntı yaşamadıklarını söylüyorlar, bence incelemesi olmamasını bu kadar kafaya takmayın ne de olsa özellikler konuşur.

Cw sorunu cihaza sorun çıkaracak bir şey değil ya da rahatsız etmiyor beni MPRT açık olmasına rağmen kulaklık takmıyorken bile sesi dikkat etmezsem duymuyorum.

Olabilir hocam sonuçta var ve bu ufak da olsa bir kusurdur.

İkinci olarak ürünün ele alınmamasından bahsetmişsiniz, TR de çok göremesem de yurt dışında fazlasıyla kullanan olduğunu biliyorum kaldı ki 6 tane arkadaşım da bu monitörden var.

Lenovo G24-20 mi var hocam arkadaşlarınızda?

Ben de sana diyorum ki 10 ürününden 8 tanesi kronikse ben de o 8 tanesini eleştiriyor ve önermiyorum. Calypso çok daha iyi alternatiflerini söylesene o fiyat bandında. (aynı özelliklerde özellikle optik olan mekanik klavye önerilerini bekliyorum "ler" eklemişsin bir de çok sayıda önerini bekliyorum şu an.)
Gidip 1 tane kulaklığı 7 yıl kullanman diğer kullanmadığın ya da tek tek araştırmadıgın ürünleri eleştirebilme yetkisi vermez sana.
Araştırmadan bilmeden alıp ceremesini çekmişsin.
Yine söylüyorum 10/8 i kronikse ben 8'ini eleştiririm.
2'si kaliteli ve iyiyse ikisini de öneririm.
O bahsettiğin ürünlerle ilgili başlık olursa gidip orada konuşabilirsin.

Peki Game Booster'ın bu monitörünün kronik sorunlu olmadığını "kronik sorunlu değil" yazmadan kanıtlar mısın?

Olabilir hocam sonuçta var ve bu ufak da olsa bir kusurdur.

Lenovo G24-20 mi var hocam arkadaşlarınızda?
Lenovo g24-20 modelini ben kullanıyorum hocam. Tanıdıklarımda vp239qgr modeli var.
Bu fiyat bandında malzeme kalitesi olsun, yazılım olsun listenin başında geleceğini düşündüğümden dolayı önerdim, zaten kusursuz ürün piyasada yok.

@550519 bütçem 4000tl üzerine biraz daha çıkabilirim şu anda butceme en uygun monitör 3.800tl ye gigabyte g24f-2 gibi duruyor. Satış sonrası destek olarak gigabyte nasıldır bilmiyorum. Üründe bir sorun çıkması durumunda iade veya değişim konusunda zorluk yaşar mıyım bilemedim.. ayrıca bugün ikinci el değişimden gelmiş kullanılmamış 16 ay garantisi olan 3950tl ye hp omen 25l 22J05E9 buldum.. tercihi hangisinde kullansam kararsız kaldim. Aoc 24g2spu fiyatı 4000tl bandında olsaydı ilk tercihim olurdu ama 4800tl olması beni üzdü.

@550519 bütçem 4000tl üzerine biraz daha çıkabilirim şu anda butceme en uygun monitör 3.800tl ye gigabyte g24f-2 gibi duruyor. Satış sonrası destek olarak gigabyte nasıldır bilmiyorum. Üründe bir sorun çıkması durumunda iade veya değişim konusunda zorluk yaşar mıyım bilemedim.. ayrıca bugün ikinci el değişimden gelmiş kullanılmamış 16 ay garantisi olan 3950tl ye hp omen 25l 22J05E9 buldum.. tercihi hangisinde kullansam kararsız kaldim. Aoc 24g2spu fiyatı 4000tl bandında olsaydı ilk tercihim olurdu ama 4800tl olması beni üzdü.
Ayrıca bir de dell g2422hs de var onu da listeye eklemeli miyim bilemedim. 4500tl bandında. İkici el de alabilirim g24f-2 den daha iyi ise.. uzman sizsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı