3500 TL'ye monitör önerisi

• Konuyu başlatan k24
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 37
  • Görüntüleme 1.785
Bütçe
3500
@550519 bütçem 4000TL üzerine biraz daha çıkabilirim şu anda butceme en uygun monitör 3.800TL'ye Gigabyte G24F-2 gibi duruyor. Satış sonrası destek olarak Gigabyte nasıldır bilmiyorum. Üründe bir sorun çıkması durumunda iade veya değişim konusunda zorluk yaşar mıyım bilemedim. Ayrıca bugün ikinci el değişimden gelmiş kullanılmamış 16 ay garantisi olan 3950TL'ye HP Omen 25l 22J05E9 buldum. Tercihi hangisinde kullansam kararsız kaldim. AOC 24G2spu fiyatı 4000TL bandında olsaydı ilk tercihim olurdu ama 4800TL olması beni üzdü.

Ayrıca bir de Dell G2422HS de var onu da listeye eklemeli miyim bilemedim. 4500TL bandında. İkici el de alabilirim G24F-2'den daha iyi ise. Uzman sizsiniz.

Kullanım amacın ne?
Yani ne şekilde kullanacaksın ağırlıklı hikayeli oyun mu oynuyorsun? Yoksa ağırlıklı FPS mi? Yoksa başka bir şey için mi kullanacaksın.

@550519 bütçem 4000TL üzerine biraz daha çıkabilirim şu anda butceme en uygun monitör 3.800TL'ye Gigabyte G24F-2 gibi duruyor. Satış sonrası destek olarak Gigabyte nasıldır bilmiyorum. Üründe bir sorun çıkması durumunda iade veya değişim konusunda zorluk yaşar mıyım bilemedim. Ayrıca bugün ikinci el değişimden gelmiş kullanılmamış 16 ay garantisi olan 3950TL'ye HP Omen 25l 22J05E9 buldum. Tercihi hangisinde kullansam kararsız kaldim. AOC 24G2spu fiyatı 4000TL bandında olsaydı ilk tercihim olurdu ama 4800TL olması beni üzdü.

Ayrıca bir de Dell G2422HS de var onu da listeye eklemeli miyim bilemedim. 4500TL bandında. İkici el de alabilirim G24F-2'den daha iyi ise. Uzman sizsiniz.

Dell G2422HS'yi boş ver hocam o fiyatta alınmaz Gigabyte ondan daha iyi.

25i güzeldir bir sorunu yoksa tercih edebilirsin. 4400-4500 bandında iken öneriyordum şimdi 5000 civarı olmuş.

Sıfır alınacak monitörleri @Lory7 hocam söylesin ondan rol çalmış gibi olmayayım.

Son düzenleme:
Dell G2422HS'yi boş ver hocam o fiyatta alınmaz Gigabyte ondan daha iyi.

25i güzeldir bir sorunu yoksa tercih edebilirsin. 4400-4500 bandında iken öneriyordum şimdi 5000 civarı olmuş.

Sıfır alınacak monitörleri @Lory7 hocam söylesin ondan rol çalmış gibi olmayayım.

Yok hocam ne rol çalması ben okula gideceğim birazdan şu an atamam siz atarsanız sevinirim.

@Lory7 akşamları fırsat bulduğumda cs oynuyorum arkadaş grubuyla,dizi izliyorum maillerime bakıp cevaplar yazıyorum. Kullanimim bu yönde

Ayrıca servis kismi da iyi olsun sorun çıkarsa cozebilsinler ugrastirmasinlar. Uzun yıllar kullanabileceğim birsey ıstiyorum sonuç olarak.

Yanlış anlamayın amacım sürekli yazıp kimsenin zamanını çalmak değil. Almışken bir kere alacağım. O kadar çok öneri var ki muallakta kaldım. Ben kendimce bir liste yaptım. Almak istediklerim
1) hp x27 2v6b4e9... Pttavm de bayağı bir ucuz bilemedim. Oyun için 27 uygun değil dediler ama listeye yazdım.
2) dell g2422hs veya g2722hs.. ikinci el de alabilirim.
3) aoc 24g2spu... bu da cok onerildi fakat fiyatı bunlardan daha pahalı şu anda
4) gigabyte g24f-2 çokça önerilen f/p
5) hp omen 25i 22J05E9... ikinci elini bulabildim sıfır hiçbir yerde göremedim
6) asus tuf vg259qr.. bunu da önerdiler ama bilemedim sevmeyenler de var.

Asus da yine vg258qr da var onu da atlamışım yazmayı
7) lg 24gl650b ve 24gn65r modelleri de var.. bunları da önerenler oldu.

Son düzenleme:
@Lory7 akşamları fırsat bulduğumda CS oynuyorum arkadaş grubuyla, dizi izliyorum maillerime bakıp cevaplar yazıyorum. Kullanimim bu yönde.

Ayrıca servis kısmı da iyi olsun sorun çıkarsa cozebilsinler ugrastirmasinlar. Uzun yıllar kullanabileceğim bir şey ıstiyorum sonuç olarak.

Yanlış anlamayın amacım sürekli yazıp kimsenin zamanını çalmak değil. Almışken bir kere alacağım. O kadar çok öneri var ki muallakta kaldım. Ben kendimce bir liste yaptım. Almak istediklerim.
1) HP X27 2V6b4e9.. PttAVM de bayağı bir ucuz bilemedim. Oyun için 27 uygun değil dediler ama listeye yazdım.
2) Dell G2422HS veya G2722HS. İkinci el de alabilirim.
3) AOC 24G2spu... Bu da cok onerildi fakat fiyatı bunlardan daha pahalı şu anda.
4) Gigabyte G24F-2 çokça önerilen F/P
5) HP Omen 25i 22J05E9.. İkinci elini bulabildim sıfır hiçbir yerde göremedim.
6) ASUS TUF VG259QR. Bunu da önerdiler ama bilemedim sevmeyenler de var.

ASUS da yine VG258QR da var onu da atlamışım yazmayı.
7) LG 24GL650b ve 24gn65r modelleri de var. Bunları da önerenler oldu.

Dell kapıda değişim yapıyor herhangi bir sorunda en güvenilir o.

Peki Game Booster'ın bu monitörünün kronik sorunlu olmadığını "kronik sorunlu değil" yazmadan kanıtlar mısın?

Kronik sorun nedir? Kronik sorunlar nasıl tespit edilir? Kronikliğin kesinliği nasıl anlaşılır bunları biliyor musun? Hayır. Çünkü bilsen böyle bir soru sormazdın.

Kronik sorun nedir? Kronik sorunlar nasıl tespit edilir? Kronikliğin kesinliği nasıl anlaşılır bunları biliyor musun? Hayır. Çünkü bilsen böyle bir soru sormazdın.
Kardeşim bilmiyorsan trolleme konuyu.
Bu fiyata o kadar Hz olan monitör yok. Yok işte yok. İstediğin kadar konuş. Kronik sorundan kastımız; CW, oldukça fazla ölü piksel, hızlı panel bozulması ve yıpranması, aşırı derece de ghosting ve ortalama bir monitörden çok daha hızlı bozulup hurdaya ayrılacaktır.

Monitör kronik sorunlu malzeme kalitesi 280Hz için yeterli değil renk kalitesi iyi değil istersen forumda bu monitörle ilgili konulara bak.
Markası bir kere onu alınmaz yapıyor böyle monitörler en fazla 2 yıl dayanıyor.
Ve kronik sorunun ne olduğunu biliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı