3500 TL'ye monitör önerisi

• Konuyu başlatan k24
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 37
  • Görüntüleme 1.784
Bütçe
3500
Bu tür markaların fason malları alınmaz, 2 gün sonra elinizde kalır, forumda Gamepower Rampage gibi markaların nasıl rezil olduğu hakkında bir ton konu var bakabilirsin.

Sen markacılığına devam et. Ben ürünlere bakıyorum.
Bilip bilmeden de genelleme yapmamalısın bu doğru değil.
Örneğin Gamepower'in Calypso klavyesi çok kaliteli.

Ben üründen ürüne öneri yapabilir ya da eleştiri yapabilirim.
Senin gibi araştırmadan yapmam.

2-3 ay önce aldım, bütçeyi biraz daha arttırma şansın varsa tavsiye ederim hiçbir sorun yaşamadım hala kullanıyorum, 165hz 0.5ms ve ips panel olması gayet güzel.

Ayrıca Va panellere yanaşmanı tavsiye etmem kronik olarak ghosting olma ihtimali çok yüksek.
Ayrıca bu da var, ben almadan önce bunu görememişim güzel bir şeye benziyor, ips panel olması olumlu bir etken.

Sen markacılığına devam et. Ben ürünlere bakıyorum.
Bilip bilmeden de genelleme yapmamalısın bu doğru değil.
Örneğin Gamepower'in Calypso klavyesi çok kaliteli.

Ben üründen ürüne öneri yapabilir ya da eleştiri yapabilirim.
Senin gibi araştırmadan yapmam.

Bunun markacılıkla bir ilgisi yok hocam, Gamepower Game Booster Rampage James Donkey gibi markaların 10 ürününden 9'u kronik sorunlu, siz 1 tane düzgün ürün üzerinden konuşuyorsunuz, Calypso yerine çok daha iyi alternatifler var mesela, markacılık yapsam Samsung'un rezil ghosting makinesi G3'ü över önerirdim, marka iyi diye ürün iyi olmuyor burada haklısınız, lakin dediğim markalar Çin'de üretilip üstüne marka basılan markalar, 10 ürününden 9'u kronik sorunlu, bilip bilmeden genelleme de yapmıyorum, araştırmadan eleştiri yaptığım kanısına nereden vardın, kendim bizzat Rampage SN-R3 kulaklığı 7 yıl idare ettim ama gidip de önerip övmüyorum kendim kullanıyorum diye, o fiyata çok daha iyileri var, keza aynı şekilde Rampage rapido Plus ve KB-R81 var, zamanında bilmeden almıştık, çok daha iyi alternatifler vardı fakat ben gidip de bu malları hiçbir zaman kendim kullanıyorum diye tavsiye etmedim, rapido Plus'un tuşları soyulmaya başlamıştı, KB-R81'in 1 tane RGB tuş bağlantısı çalışmıyordu, umarım anlatabilmişimdir derdimi 😃.

Bunun markacılıkla bir ilgisi yok hocam, Gamepower Game booster Rampage James Donkey gibi markaların 10 ürününden 9'u kronik sorunlu, siz 1 tane düzgün ürün üzerinden konuşuyorsunuz, Calypso yerine çok daha iyi alternatifler var mesela, markacılık yapsam Samsung'un rezil ghosting makinesi G3'ü över önerirdim, marka iyi diye ürün iyi olmuyor burada haklısınız, lakin dediğim markalar Çin'de üretilip üstüne marka basılan markalar, 10 ürününden 9'u kronik sorunlu, bilip bilmeden genelleme de yapmıyorum, araştırmadan eleştiri yaptığım kanısına nereden vardın, kendim bizzat Rampage SN-R3 kulaklığı 7 yıl idare ettim ama gidip de önerip övmüyorum kendim kullanıyorum diye, o fiyata çok daha iyileri var, keza aynı şekilde Rampage rapido Plus ve KB-R81 var, zamanında bilmeden almıştık, çok daha iyi alternatifler vardı fakat ben gidip de bu malları hiçbir zaman kendim kullanıyorum diye tavsiye etmedim, rapido Plus'un tuşları soyulmaya başlamıştı, KB-R81'in 1 tane RGB tuş bağlantısı çalışmıyordu, umarım anlatabilmişimdir derdimi 😃.

Ben de sana diyorum ki 10 ürününden 8 tanesi kronikse ben de o 8 tanesini eleştiriyor ve önermiyorum. Calypso çok daha iyi alternatiflerini söylesene o fiyat bandında. (aynı özelliklerde özellikle optik olan mekanik klavye önerilerini bekliyorum "ler" eklemişsin bir de çok sayıda önerini bekliyorum şu an.)
Gidip 1 tane kulaklığı 7 yıl kullanman diğer kullanmadığın ya da tek tek araştırmadıgın ürünleri eleştirebilme yetkisi vermez sana.
Araştırmadan bilmeden alıp ceremesini çekmişsin.
Yine söylüyorum 10/8 i kronikse ben 8'ini eleştiririm.
2'si kaliteli ve iyiyse ikisini de öneririm.
O bahsettiğin ürünlerle ilgili başlık olursa gidip orada konuşabilirsin.

Ben de sana diyorum ki 10 ürününden 8 tanesi kronikse ben de o 8 tanesini eleştiriyor ve önermiyorum. Calypso çok daha iyi alternatiflerini söylesene o fiyat bandında. (aynı özelliklerde özellikle optik olan mekanik klavye önerilerini bekliyorum "ler" eklemişsin bir de çok sayıda önerini bekliyorum şu an.)
Gidip 1 tane kulaklığı 7 yıl kullanman diğer kullanmadığın ya da tek tek araştırmadıgın ürünleri eleştirebilme yetkisi vermez sana.
Araştırmadan bilmeden alıp ceremesini çekmişsin.
Yine söylüyorum 10/8 i kronikse ben 8'ini eleştiririm.
2'si kaliteli ve iyiyse ikisini de öneririm.
O bahsettiğin ürünlerle ilgili başlık olursa gidip orada konuşabilirsin.

Bak sana diyorum ki bilmeden alıyor ceremesini çektim zaten, başkaları çekmesin istiyorum, 10 üründen 2'si iyi olan ürünleri önermek yerine niye daha kaliteli ve daha iyi modelleri olan markalardan önermektense Gamepower Rampage vsden öneriyorsun diyorum, sen gidip bu leş markaların tek tük fiyatını hak etmeyen 2 ürününü övüp kendini rezil etmeye devam edebilirsin.

Niye alınmıyormuş ?
hocam arkadaş kaba bir dil kullanmış kısa bir özet geçeyim panel kullanımı ve 280 hz'yi 4k tl civarında veren bir ürünün parça kalitesi ve ıps durumu sorgulanmalı diğer durumsa şu kronik sorunlarla sıkça karşılaşılan bir firma game power lenovo samsung dell gigabyte asus gibi markala yönlendirmek daha mantıklı olacaktır

Bak sana diyorum ki bilmeden alıyor ceremesini çektim zaten, başkaları çekmesin istiyorum, 10 üründen 2'si iyi olan ürünleri önermek yerine niye daha kaliteli ve daha iyi modelleri olan markalardan önermektense Gamepower Rampage vsden öneriyorsun diyorum, sen gidip bu leş markaların tek tük fiyatını hak etmeyen 2 ürününü övüp kendini rezil etmeye devam edebilirsin.

Bu senin fikrin. Benim önerdiğim ürünlere bakabilirsin örnek verdiğim gibi örnek Calypso binler satıp 4.5 yıldız üstü puana sahip bir ürün.
Sen daha bu kafayla çok cereme çekersin.
Ben önerdiğim ürünleri araştırıyorum ve ona göre öneriyorum.
Şimdi gidip kendi işine bakabilirsin.
Ben de senin gibi bir ürün önerdim buna istesen de istemesen de saygı duymak zorundasın.

Hocam arkadaş kaba bir dil kullanmış kısa bir özet geçeyim panel kullanımı ve 280 Hz'yi 4K TL civarında veren bir ürünün parça kalitesi ve IPS durumu sorgulanmalı diğer durumsa şu kronik sorunlarla sıkça karşılaşılan bir firma Game Power Lenovo Samsung Dell Gigabyte ASUS gibi markala yönlendirmek daha mantıklı olacaktır.

Dostum firma Game Power değil ama yine de sen bilirsin. 😅
Ben birçok teknoloji seminerlerine giden birisiyim ama neyse boş vaktim burada son buluyor.
Size daha fazla ayırabileceğim boş vaktim yok bol şans.

@Burak Can Çınar ayrıca niye alınmıyormuş diye sorulan bir soruya.
O markanın o modelinin kusuru neyse onu biliyorsan bilgiliysen cevap verebilirsin.

Yeterli bilgiye sahip değilsen cevap veremezsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı