3500 TL'ye monitörsüz oyun sistemi tavsiyesi

Tamam i7 ile daha yüksek performans alırsın ama i5-4690K ile çok rahat çalışır. Bu aşağıdaki grafik GTX 780Ti ile hazırlanmış, arada gördüğün üzere çok fark yok, bir tek BF4'te 10FPS'yi aşmış. Oyunlar için zaten 60FPS fazlasıyla yeterli üstü çok fark etmez.

Yeni ekran kartları aksine daha az güç tüketiyor,şu andaki ekran kartları 28nm teknolojisini kullanıyor ve teknoloji geliştikçe daha da güç tüketimi düşecek ayrıca bu durum işlemciler içinde geçerli. Beşinci nesil Intel işlemciler daha da az güç sarf edecek o yüzden 750Watt güç kaynağı ancak çift ekran kartı alıp kullanırsan işini görür. Onun içinde bir GTX 970 daha alıp kullanman gerekecek fakat çift ekran kartı sorunlu oluyor bazen oyunlarda o yüzden tek ekran kartı kullanılması önerilir.

SSD alıp kullanmanı öneririm çünkü bilgisayarın açılma kapanma süresi inecek, dosyalara erişme hızın artacak, dosyaları yazma-kopyalama süren kısalacak ve oyunlarda loading ekranı süren kısalacak. O yüzden almışken SSD'de olsun. 120GB SSD ile üzerine Windows kurduktan sonra 3-4 oyun daha yüklersin, yer kalmazsa diğerlerini HDD'ye yüklersin daha iyi olur.

4460-jpg.16779


4461-jpg.16778


4462-jpg.16777
 
Herkese yardımlarından dolayı teşekkür ederim. Bütçe ekran, DVD-W ve SSD dahil olunca arttı haliyle. Aldım ama söylemeden geçemeyeceğim Ümraniye Vatan Bilgisayar'dan mümkünse uzak durun. Kurulum baya sıkıntı yaşattı. Eksik parça (güç kablosu, buzzer), kusurlu montaj (Ram slotlarının yanlış takılması Dim 2-4 e takılması gerekirken 1-3 e takılmış, anakart arka panel üzerindeki toz girmesini engelleyen kapakların çıkarılmadan, anakartın kasaya monte edilmesi ve sonuç olarak çıkarılıp tekrar takılması)
Sonunda.png
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı