3500 TL'ye oyun sistemi toplama

Bunları göz önüne alarak sana bir sistem çıkartırsak :
3500.JPG

O soğutucuya blade master fan alınıp takıldığında ses sıfır. Ben arkadaşıma taktım. 120V kutu içeriğinden çıkan jetflu fan berbat. Uçak kalkıyormuş gibi ses çıkarıyor :D Ayrıca ssd ucuz olduğu için kingston veya kaliteli olduğu için samsung evo öneririm.

Merhaba arkadaşlar.

Technopat ile Youtube videolarında tanıştım. Yıllardır bilgisayar kullanan biri olarak çok az bilgim olan bir alandı. Fazla sayıda parça, marka olması ve bunların da yüzlerce farklı modele, yazılıma sahip olması yüzünden araştırmak, öğrenmek zor geliyordu. Ancak Youtube videoları ile son bir iki hafta içinde epey bir yol aldığımı düşünüyorum.

Başlıkla ilgili sormak istediğim bir soru var. Toplanmak istenen bilgisayarın O.C. yapmak için uygun bileşenlere sahip olduğunu görüyorum. OC ile 3200Mhz'ye çıkabilecek bir sisteme neden 1600Mhz'lik RAM'ler önerilmiş? 1600Mhz RAM'ler toplanmak istenen bu sistemi kısıtlamaz mı? OC yapmak için 1600Mhz'den daha yüksek kapasiteli RAM kullanmak gerekmiyor mu?

Merhaba arkadaşlar.

Technopat ile Youtube videolarında tanıştım. Yıllardır bilgisayar kullanan biri olarak çok az bilgim olan bir alandı. Fazla sayıda parça, marka olması ve bunların da yüzlerce farklı modele, yazılıma sahip olması yüzünden araştırmak, öğrenmek zor geliyordu. Ancak Youtube videoları ile son bir iki hafta içinde epey bir yol aldığımı düşünüyorum.

Başlıkla ilgili sormak istediğim bir soru var. Toplanmak istenen bilgisayarın O.C. yapmak için uygun bileşenlere sahip olduğunu görüyorum. OC ile 3200Mhz'ye çıkabilecek bir sisteme neden 1600Mhz'lik RAM'ler önerilmiş? 1600Mhz RAM'ler toplanmak istenen bu sistemi kısıtlamaz mı? OC yapmak için 1600Mhz'den daha yüksek kapasiteli RAM kullanmak gerekmiyor mu?
Yalnız şöyle bir durum var. Alınmak istenen işlemci ramleri en fazla 1600 Mhz'de çalıştırıyor. :)

Hayır, işlemciye basit bir OC ile bellek frekansı yükseltebilirsiniz. Fakat bellekler 3200 MHz'ye çıkacak güçte değiller. DDR4 bellekler ancak o hıza çıkabiliyor. 1600 MHz, render almayan bir kullanıcı için çok bile. Orada sadece o MHz'ye kadar destek verdiğini belirtmiş.

Bunları göz önüne alarak sana bir sistem çıkartırsak : Eki Görüntüle 28884
PSU olarak RS 600 B yapılıp SSD'yi 840 Evo yapılmalı. Ben olsam ekran kartını MSİ almazdım.

Adamlar military class bileşen kullanıyor, sen hala diyorsun ki ben olsam MSI almazdım. Az mantık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı