Slim alınır da buna vermezdim ben olsam.
O fiyata Slim daha mantıklı olur.
Takip etmek lazım 3500'e satmış bizim bir tanıdık çift kollu garantili falan ne kadar edeceğini bilmiyordum 2 saat sonra geldi biri verdim dedi. 1 ay falan olmadı.O fiyata Slim varsa atın linkini.
Dalga geçmek için değil komik geldi o yüzden"hahaha" at demedim o fiyata olan PS4 linkini at dedim.
https://www.letgo.com/tr-tr/i/ps-4-slim_d70cd4d1-c646-456d-a054-6ab42c3556b6 hocam piyasayı yükselten kesim satamıyor zaten biraz uğraşıp 3750'e alabileceğiniz şeyler çıkacaktır illaki.O fiyata Slim varsa atın linkini.
Karşında askerlik arkadaşın mı var da ''atın linkini'' diye üslup kullanıyorsun? Hesap soruyormuş gibi konuşana kadar nette gezinsen bulursun.O fiyata Slim varsa atın linkini.
"hahaha" at demedim o fiyata olan PS4 linkini at dedim.
Karşında askerlik arkadaşın mı var da "atın linkini" diye üslup kullanıyorsun? Hesap soruyormuş gibi konuşana kadar nette gezinsen bulursun.
Oyun Konsolları Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
Oyun Konsolları Modelleri uygun fiyatlar ve Param Güvende ile kartla ödeme ve kargo gönderimi imkanlarıyla sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Oyun Konsolları Modelleri uygun fiyatlar ve Param Güvende ile kartla ödeme ve kargo gönderimi imkanlarıyla sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Fiyat ve ''Slim'' seçeneğini işaretleyip baktım, çıkanları attım. Hepsi de bu kadar değil bulunanların, daha ararsan çıkar.Bilmem farkında mısın buradaki ilanlardan 1 tanesi Slim diğerleri parlak ve mat kasa. Ayrıca üslübum seni ilgilendirmez.
Lmao. ''Üslup''un kelime manasını dahi bilmiyorsun, salt kötü kelime içermesi gibi bahsediyorsun. Hadi ustam, sen mesajlara ''hahahaha'' atmaya. Mesain vardır daha.Technopat Sosyal'i ilgilendirir zaten yazdığım mesaj kötü bir kelime içerseydi cezasını verirdi moderatörler.
Off, bu acıyla nasıl yaşarım acaba. Üzdün kanka.Göz ardı listeme de hoş geldin.
Fiyat ve "Slim" seçeneğini işaretleyip baktım, çıkanları attım. Hepsi de bu kadar değil bulunanların, daha ararsan çıkar.
Sonuç olarak, "1 tane" de olsa çıkıyormuş. Üstüne 200-300 ekleyince seçenekler daha da genişliyor. "hahahaha" emojisi atınca haklı çıkmıyorsun.
Üslubun beni ilgilendirir, çünkü benimle konuşuyorsun. Bunu dahi anlayamayan insana oturmuş laf anlatmaya çalışıyoruz. İnsanlara talimat yağdırır gibi "at" sana "link at dedim" diye konuşmaktan vazgeçersen belki bir gün "üslup" nasıl yazılır öğrenmiş olursun.
Lmao. "üslup"un kelime manasını dahi bilmiyorsun, salt kötü kelime içermesi gibi bahsediyorsun. Hadi ustam, sen mesajlara "hahahaha" atmaya. Mesain vardır daha.
Sevgili dostlarım kavga etmenize gerek yok öncelikle hocam bende Slim dşündüm fakat tek kollu Slim bile 4 binden fazla o yüzden çift kollu fat kasa tercih ettim bir de üstüne 12 ay mağaza garantisi verince bence çok mantıksız değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.