35000 TL dizüstü bilgisayar

Bütçe
35000
Taşıma önemliyse Zephyrus bakabilirsin:
3060 olmadı biraz tereddüt ettiriyor
 
Taşıma önemliyse Zephyrus bakabilirsin:

Buna bu para verilmez ya. 3050 Ti - 5800HS olan versiyonla cok performans farki yok ama fiyat ucurum. Bundan daha ucuza MSI Stealth alirim acikcasi. Kasa boyutu tarafinda fark var tabi ama yine de ince ve hafif bir kasadir kendisi.

 
3060 olmadı biraz tereddüt ettiriyor

Dediğin oyunlarda gayet fazla yeterli taşıma konusunda daha iyisini bulamazsın ama illa en iyi performanslı laptopu istiyorsan bunlara bak ama taşıman daha zor olur:
Buna bu para verilmez ya. 3050 Ti - 5800HS olan versiyonla cok performans farki yok ama fiyat ucurum. Bundan daha ucuza MSI Stealth alirim açıkçası. Kasa boyutu tarafinda fark var tabii ama yine de ince ve hafif bir kasadir kendisi.


Uçmuş fiyatı normalde 26k bandındaydı Zephyrus.
 
Arkadaşlar dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum. 30-35bin TL civarı bütçem var. Yazılım, oyun( önceliğim değil oynadığım oyunlarda genelde Online ağırlıklı Valorant LoL FIFA vb) ve Photoshop için kullanmak istiyorum. Okulda kullanacağım için çok ağır olmasını istemiyorum. Önerileriniz nelerdir?
Not: Ben şu an 3 model arasında kaldım.
  • MacBook Pro 14 inch.
  • MSI Leopard GP76.
  • Excalibur g911.

Özellikleri fiyatına göre çok iyi, elbette daha kaliteli kasası olan ürünler var ama testlerdeki sıcaklığı hiç fena değildi 3080'in 16 GB versiyonu var ve 32 GB RAM olması rakipsiz gibi
 

Geri
Yukarı