350000 TL Gelen Elektrik Faturası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir yanlışlık vardır. O kadar fatura gelmesi bir eve mümkün değil. Yetkililerle iletişime geçin.
 
Bizden başka böyle gelen birileri var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Haberlerde izlemiştim böyle bir şeyi. Mahkeme iptal etmişti.
 
Bir yemek fabrikasına bile gelen fatura 15 bin TL. Hala gülüyorum, neyse fatura yarın bir gün gelir artık düzeltilip mi düzeltilmeden mi gelir onu bilmiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir yanlışlık olduğu kesin. Bir evde en fazla ne kadar elektrik gelebilir ki. :) Şahsen bize aylık ortalama 250-350 yaz aylarında klima kullandığımızdan 350-450 TL fatura geliyor. Dükkanda ise hemen hemen aynı faturalar. Bir avukata gidip bilgi edinin bence. İtiraz gibi belgesi gibi şeyler yazıyorsunuz. Şuan elektrik kesik ise mühre dokunmayın. Çünkü devletimiz insanlarına çok saygılı ve itibarlı olduğu için bu başınıza dert olabilir.
 
Daha kesilmedi. Fatura geldiğinde şikayete gideceğiz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tazminat davası açın. Her türlü yanlış yapılır da de bu kadarını yapılmaz. :)
 
Arkadaşlar bugün elektrik faturasını ödemeye gittiğimizde babamla 350 bin TL fatura olduğunu öğrendik. Normalde 100 TL gelirdi. Sizden yorumlarınızı bekliyorum bana birileri bir şeyler anlatsın. Birde belediye geçenlerde akıllı saat takmışlardı bu yüzden olabilir mi?
Hocam 350 tl olmasin fatura? Yukarda bir arkadasin da dedigi gibi, fabrika bile yakmaz o elektirigi. itiraz dilekcesi yazin, eger 350 000TL ise zaten hatayi bulup duzeltirler. Size o parayi odetecek degiller. Insallah zorluk cikmadan hal olur isiniz. Belki belediyenin taktigi saat bozuk olabilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bakalım fatura gelince ne kadar gelicek inşallah düzeltirler.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı