350TL kasa önerisi

@ismetK0
Fanların işlevini ben de araştırdım, hava çekim gücü yazmıyordu hiçbir yerde. Biraz araştırdıktan sonra şu videoyu buldum. Yine Darkflash'ın bir kasasını kullanıyorlar, ancak benim aldığımla aynı model değil. Çakmak testi yapıyorlar ve gayet başarılı duruyor. Pollux kasasıyla aynı fanları kullandıklarını var sayıyorum tabii ki. Bence RPM ve CFM oranları aynı, ışıklandırma farklı sadece.
6:11
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben şahsen kasa ararken başında Game booster, Game Power, Rampage gibi markalar görünce gerisini okumuyordum bile. :D zaten bu kasadan önce redsky almıştım başıma gelmeyen olay kalmamıştı. :D ondan sonra vazgeçtim böyle markalara bakmaktan. :D.

Peki ben şu an ışıklı ve 4 fanlı bir kasaya geçeceğim için PSU'ya etkisi olur mu? Örneğin sistem 150W güç çekerken 160-170 olur mu?

@ismetK0
Hayır ışıklandırmaların harcadığı güç aşırı az. Kasanın içini pavyon bile yapsanız 10W değerini geçeceğini düşünmüyorum. :D.
4 fan ile kayda değer bir elektrik tüketimi olmaz.

Biliyorum çok sordum ama bu RGB fanları kontrol etmek için bir aparat gerekiyor sanırsam kumanda vb. için. Biz bu kendimiz mi alıyoruz yoksa kasa ile birlikte gelmekte mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı