350TL Red Switch klavye önerisi

Bütçe
350TL
Hiçbir fikrim yok. Ben de klavye arayışı içersindeyim ama karar veremedim. Düşük seviye mekanik almaktansa membran/mec-brane bir klavye almak daha mı iyi olur diye düşünüyorum.

Mecbur Rampage Orion'a kaldık hocam geldiğinde size iyi mi kötümü anlatırım aklınızda bir fikir oluşur en azından.
 
Selam arkadaşlar. Bayağı araştırmama rağmen hala aklımda bir klavye yok. 350TL civarı bir klavye arıyorum. Dikkat ettiğim özellik sadece Red Switch olması. Sizce ne almalıyım, ne önerirsiniz?

Ben indirimde Redragon K552 kumara klavyeyi Trendyol üzerinden 363 TL'ye almıştım. Arada tuşları basmıyor tuşu çıkarıp takmak yetiyor.
 
Hocam bahsettiğim Rampage Orion klavyesi elime ulaştı bilek desteğinin kısa olması dışında hiçbir sorunu yok ki oda klavyenin ayaklarını açınca masaya rampa gibi olduğundan rahatsız etmiyor. Content marka Red Switch'lerle geldi RGB modları vs hiçbir eksiği yok uzun kullanım konusunda yeni geldiği için bir şey söyleyemeyeceğim fakat unutmazsam 1 2 hafta içinde uzun kullanımda sorun olursa tekrar yazarım.
 
Ben de dün İncehesap Gaming gecesinde bu ürünü 430 TL'ye aldım. İnşallah pişman ettirmez.
Kırmızı Switch'i de var indirime giren turuncu olduğu için ben onu aldım. Optik turuncu Switch de Blue Switch gibi sanırım clicky :D Sonumuz hayrolsun.
Bu ürünün güzel indirimi var bu arada 370 TL content bworn switch. İKG-441 brown switch ile tamamen aynı ürün sadece adları değişik İNCA'ya mail atıp sordum.

 

Yeni konular

Geri
Yukarı