35x50 kara kalem Portre Çalışması

Bu konuyu görünce burnuma, resim dersinde ki pastel boya kokusu geldi :D
Aşırı beğendiim resminizi bu arada başarılarınızın devamını dilerim.
Eksik olmayın çok sağ olun. :)

Siyah-beyaz baskı fotodan iyi olmuş :D
Yorumun için çok teşekkürler. :) Elimden geldiğince mükemmelliyetçi bir yaklaşımla resimlerimi yapıyorum. İnsanların gerçeklik algısıyla oynamak (başarabildiğim kadar) hoşuma gidiyor. Tabi ki ona daha çok yolum var ancak yavaş yavaş o seviyelere gelmeye çalışıyorum. :)

Eksik olmayın çok sağ olun. :)

Yorumun için çok teşekkürler. :) Elimden geldiğince mükemmelliyetçi bir yaklaşımla resimlerimi yapıyorum. İnsanların gerçeklik algısıyla oynamak (başarabildiğim kadar) hoşuma gidiyor. Tabii ki ona daha çok yolum var ancak yavaş yavaş o seviyelere gelmeye çalışıyorum. :)

Rica ederim de neden iki kere teşekkür ettin :D

Teşekkür ederim. :)

Tabii ki yaptırmak isteyen çok kişi oluyor ancak ben çok fazla bu konuya yaklaşmıyorum. İnsanların "bir kaç kalem ve bir kağıda çiziyorsun söylediğin fiyat çok fazla zaten maliyetin yok" söylemlerinden bıktığım için bu olaya ara verdim. Bu çok düşüncesizde bir yorum ve canımı sıkıyor. Bende bazı kişilere cevap olarak çizdiğim resime değil 10 senelik emeğime para ödüyorsun diyorum. İnsanlar sanki bir anda bu işi öğrenmişim gibi geçmiş yıllardaki harcamalarımı ve emeklerimi görmezden geliyor. O yüzden uzaklaştım. Bu çalışmada da yeğenimi çizdim üçüncü bir kişi ile uğraşmadan. :)
Öyle diyenlere çöp adam çizip göndereceksiniz. Maliyetiniz yok lakin yıllarınızı verdiğiniz iş sonuçta. Bence en azından medya hesapları vs. açmalısınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı