Hazır sistem almak mantıklı mı?

Bazı sebeplerden ötürü hazır sistem almayı düşünüyorum fakat emin olamadığım şeyler var size sormak istedim.

Öncelikle hazır sistem almak istememin en büyük sebebi, sistemde sorun yaşarsam direkt kutusuna koyup yollarım onlar sorunu bulmakla uğraşır. Parça parça toplayınca böyle bir güzelliği olmuyor maalesef

Fakat hazır sistemlere baktığım zaman çoğunda PSU seçme seçeneği yok. Kasaların içinde entegre olan dandik PSU'ları almaya mecbur bırakıyorlar. Belki de dandik değildir bazıları bilmiyorum.

Sizce parça parça mı toplayıp alayim yoksa hazır almak daha mı avantajlı?

Bazı sebeplerden ötürü hazır sistem almayı düşünüyorum fakat emin olamadığım şeyler var size sormak istedim.

Öncelikle hazır sistem almak istememin en büyük sebebi, sistemde sorun yaşarsam direkt kutusuna koyup yollarım onlar sorunu bulmakla uğraşır. Parça parça toplayınca böyle bir güzelliği olmuyor maalesef

Fakat hazır sistemlere baktığım zaman çoğunda PSU seçme seçeneği yok. Kasaların içinde entegre olan dandik PSU'ları almaya mecbur bırakıyorlar. Belki de dandik değildir bazıları bilmiyorum.

Genel olarak hazır almak bana göre daha mantıklı geliyor. Madem hazır sistemde sorun çıkıyor, toplarsanız belki topladığınız parçaların bir tanesinde de sorun çıkabilir. Bunlar kaçınılmaz olaylar hocam. Toplasanız da illa ki bir parçada sorun çıkabilir, hazır sistem alsanız da sorun çıkabilir. Ama bana göre hazır sistem almak hem genel hem de benim açımdan daha mantıklı bir düşünce.

Öncelikle hazır sistem almak istememin en büyük sebebi, sistemde sorun yaşarsam direkt kutusuna koyup yollarım onlar sorunu bulmakla uğraşır. Parça parça toplayınca böyle bir güzelliği olmuyor maalesef.

Bak ben pek PC toplamaktan anlamam o yüzden hazır sistem aldım sende uğraşmak istemiyorsan bence hazır al. ve genel olarak Vatan, Gaming.Gen.tr,İtopya gibi yerlerde her türlü teknik destek mevcüt.

Genel olarak hazır almak bana göre daha mantıklı geliyor. Madem hazır sistemde sorun çıkıyor, toplarsanız belki topladığınız parçaların bir tanesinde de sorun çıkabilir. Bunlar kaçınılmaz olaylar hocam. Toplasanız da illa ki bir parçada sorun çıkabilir, hazır sistem alsanız da sorun çıkabilir. Ama bana göre hazır sistem almak hem genel hem de benim açımdan daha mantıklı bir düşünce.
Yok hocam anlamadınız siz. İki türlü de sorun çıkabilir zaten. Hazır alırsam sorun çıktığında kasayı komple firmaya gönderirim diyorum. Yani bu yönden daha avantajlı.

Yok hocam anlamadınız siz. İki türlü de sorun çıkabilir zaten. Hazır alırsam sorun çıktığında kasayı komple firmaya gönderirim diyorum. Yani bu yönden daha avantajlı.
Tamam bende yazdığınız başlığa göre cevap verdim. Hazır sistem almak daha mantıklı.

Hazır sistem almak mantıksız. Hiç bir zaman sevemedim hazır sistemleri. Her zaman bir yerde düşük modelli ürünler kullanılıyor. En çok PSU'da kullanıyorlar ve ramde. Cl 38 Ram koyuyorlar. Sıvı soğutmalar da aynı şekilde. Aynı bütçede tek tek toplayıp daha yüksek modeller almak varken hazır sistem almayı mantıklı bulmuyorum. Hazır sistemlerin tek artı noktası kurulum yapamayan kullanıcılar için kurulup gönderilmesi. Orda da şunu tavsiye ediyorum, bütün parçaları tek siteden toplamak. Kurulum hizmeti veriyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı