36 bin TL sistem önerisi

STROKERN

Hectopat
Arkadaşlar daha önce de bu sebepten sorular açmıştım bu sefer kesin şekilde alacağım bugün yarın, piyasa da sürekli değişiyor malum. Fiyat tam 36000 cok bir şey aşamam bende isterim 4070 vs. sistem almayı ancak şu durumda 4060 Ti sanırım en mantıklısı oluyor. Fiyat parça olarak en uygun sistem nedir? Özellikle Gaming.gen.tr gibi güvenilir uğraştırmayacak satıcı olursa sevinirim. Bir de kaliteli bir HDMI to VGA önerebilecek var mı? Monitör VGA çünkü şimdilik değiştiremiyorum. Kafamda bir sistem var ona da bakarsanız sevinirim, sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Size tavsiyem Hocam bir b650 kart özelleştirmesi olacaktır kesinlikle. İleride bir 7800x3d 9800x3d takma isteğinde veyahut a serisinin yetersiz kalacağı bir işlemcide üzülürsünüz.

bu bütçede nvidia kart alınmaz
toplamda 36.800tl

Bu bütçede NVIDIA kart alınmaz.
Toplamda 36.800TL

Hocam toplama değil de hazır alma niyetindeyim ona göre bir öneride bulunursanız benim için daha iyi olur.

Evet hocam bu bütçeye en mantıklı sistem nedir soğutma vsyle beraber elimde M200 kule tipi soğutucu var yeterli gelir derseniz eğer ama yeterli değilse soğutucuyla daha iyi olur ayrıca elimde depolama olarak 960GB SATA3 SSD var o yüzden 500GB olan depolama seçenekleride işimi görür.

Evet hocam bu bütçeye en mantıklı sistem nedir soğutma vsyle beraber elimde M200 kule tipi soğutucu var yeterli gelir derseniz eğer ama yeterli değilse soğutucuyla daha iyi olur ayrıca elimde depolama olarak 960GB SATA3 SSD var o yüzden 500GB olan depolama seçenekleride işimi görür.
Bütçenizi biraz daha arttırıp 4070 e çıkamaz miyiz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı