36 saat uyunmazsa en kötü ne olabilir?

Katılım
30 Ekim 2017
Mesajlar
11.944
Makaleler
63
Çözümler
168
Merhabalar.
Her şey işten çıkmam ile başladı. Malum, ikinci öğretim öğrencisi olduğum için insan salmaya başlıyor kendini. Yılbaşı, tatil haftalar derken 3 hafta okulun olmaması ile uyku sistemim iyice bozuldu. Şimdi dün, yani Pazartesi günü öğlen 11-12 arası uyandım sanırım. Bu gece 11-12'ye kadar uyumayacağım. Şimdiden 3 adet ikisi aşırı sert olacak şekilde kahve içmiş bulunmaktayım. Sınavım için toplam 4 kere otobüs değiştireceğim ortalama 1,30-2 saat ulaşım sürecek. Havalar soğuk, okulum yüksekte. Gölcüğü bilenler bilir ne kadar kalın giyerseniz giyinin üşüyorsunuz :D İşin ilginç kısmı okuldan sonra akşam 8 veya 9 gibi Fitness'a gideceğim.

36 saat uyumazsam ne olabilir? Direkt yaşayabileceğim bir sağlık sorunu olur mu?
 
O yorgunluk ile spora gitmenin çok bir faydasını görebileceğini sanmıyorum. Yapılacak ne varsa yapıp ilk fırsatta uykuya düşmen şart. Uyku düzeni vücudundaki herşeye etki ediyor. Önemsemiyoruz fakat önemli.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı