3600 MHz RAM'i 4133 MHz yapmak mantıklı mı?

Hocam yukarıda yazan üreticiyi de yazar mısınız?
Böyle atayım direkt. MemTest86 ile test yaptığımda hiçbir sıkıntı yoktu, bunun da bir önemi var mı bilmiyorum ama söyleyeyim yine de.

1583861665837.png

Hocam bellek çipleriniz güzel. Hynix C Die RAM ler son dönemde Samsung B Die ile yarışması için çıkartıldı. Ben daha önce hiç bu bellekleri kullanmadığım için belli bir profil söyleyemeyeceğim lakin internette sizin için şöyle bir şey buldum:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu incelerseniz ne yapmanız gerektiğini az çok anlarsınız. Deneyerek yapmayı unutmayın. Çipleriniz düşük cas değeri için üretildiğini de belirteyim:)

Benim de Corsair Ramler Samsung B-Die. Ama ne yaptıysam overclock yapamadım. Pili söküp takmaktan yalama oldu.

@Fjallsárlón Zaten maksimum 1900-1933 falan yapabilirsin FCLK'u. Kaç yaptın? :D

@.yaextansions Kullanılabilir elbette.

@HABAR Henüz PC toplanmadı maalesef :( Bu hafta içinde toplansa hafta sonuna veya cumaya kadar denerim detaylı bir rehber yapmayı.

Merhaba, CORSAIR Vengeance LPX Siyah 3000MHz RAM'lere sahibim. Anakartım 3200 MHz destekliyor. Overclock yapabilir miyim? Veya 3000 ile 3200 arasında çok fark var mıdır ? Değer mi ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı