Derinjack
Decapat
Akım korumalı priz 400 TL değilki zaten benim bu söylediğim psu elimde.Hocam akım korumalı prize vereceğin paraya 600W'ını alırsın. Neyse siz bilirsiniz.
Akım korumalı priz 400 TL değilki zaten benim bu söylediğim psu elimde.Hocam akım korumalı prize vereceğin paraya 600W'ını alırsın. Neyse siz bilirsiniz.
FSP güvenilir bir markadır'da en garanti olarak 550w veya 600w almanızı öneririm, RX 580 biraz fazla güç çeken bir ekran kartı, alın 600w kafanız rahat olsun.Fps 500w ahbc 80+ bronze psu kullanacağım birde akım korumalı priz alacağım kaliteli bir marka. Bu sistemi riske atar mı?
FSP güvenilir bir markadır'da en garanti olarak 550w veya 600w almanızı öneririm, RX 580 biraz fazla güç çeken bir ekran kartı, alın 600w kafanız rahat olsun.
Şöylekş zaten benim eski psum (650 w frisbyFSP güvenilir bir markadır'da en garanti olarak 550w veya 600w almanızı öneririm, RX 580 biraz fazla güç çeken bir ekran kartı, alın 600w kafanız rahat olsun.
Kusura bakmayın elinizde olduğunuzu yazdığınız mesajı görmemişim, problem yaratmaz diye düşünüyorum ama imkan varsa 600w olursa garanti olur.
Hangi 500W?
Marka, model belirtin. Her 500W, 500W değil. Gidip Hadron, platoon al 100W verirse parti yap mesela.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.