3600 + RX 580 sisteme 500W PSU yeterli mi?

Fps 500w ahbc 80+ bronze psu kullanacağım birde akım korumalı priz alacağım kaliteli bir marka. Bu sistemi riske atar mı?
FSP güvenilir bir markadır'da en garanti olarak 550w veya 600w almanızı öneririm, RX 580 biraz fazla güç çeken bir ekran kartı, alın 600w kafanız rahat olsun.
FSP güvenilir bir markadır'da en garanti olarak 550w veya 600w almanızı öneririm, RX 580 biraz fazla güç çeken bir ekran kartı, alın 600w kafanız rahat olsun.

Kusura bakmayın elinizde olduğunuzu yazdığınız mesajı görmemişim, problem yaratmaz diye düşünüyorum ama imkan varsa 600w olursa garanti olur.

Kusura bakmayın elinizde olduğunuzu yazdığınız mesajı görmemişim, problem yaratmaz diye düşünüyorum ama imkan varsa 600w olursa garanti olur.
Şöylekş zaten benim eski psum (650 w frisby :(. ) elekteik kaçağınsan kaynaklı yandı. Psuyu da 500w olarak aldım 4 hafta önce. Cpu+anakart yanmış görüntü vermiyordu. Bu yüzden garantiye verdim iade çıktı. Şimdi yensiini alacağım. Diğer parçaların da arızalı olup olmadığını kesin olarak bilmiyorum. Yardımınız için teşekkür ederim. En kısa sürede 600w a geçeceğim :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı