3600 TL Dizüstü Bilgisayar Önerisi

eternalatake

Decapat
Katılım
25 Ağustos 2019
Mesajlar
13
Maksimum 3600TL olacak şekilde laptop almayı düşünüyorum ama o kadar çok seçenek var ki kafam çok karışık. Önerebileceğiniz neler vardır? Oyun oynamıyorum. Önceliklerim SSD'li olması ve 4GB'den fazla RAM'i olması. Bir de yeni nesil laptoplar gibi ince çerçeveli olursa çok iyi olur, şart değil ama.
Teşekkürler şimdiden.
 
Bir ara abim için bir laptop araştırıyordum. Sonra laptop almaktan vazgeçti ama şu benim aklıma çok yatmıştı. Sadece 8 GB RAM alıp RAM'ini 12 GB 'a yükseltmek gerekiyor.

Bazı özellikleri : Mat 14 INCH Full HD IPS Ekran, M2 SSD, 8 10 saate varan pil ömrü, Depolama olarak ise 128 GB M2 PCI Express SSD takılıymış ve bunu değiştirme imkanı veriyormuş. 1.6 kilo.

 
Sizin önerdiğiniz V155 ile şunun arasında kaldım:
Hangisini tercih etmeliyim sizce ? Lenovo V155 mi yoksa Acer Aspire 5 A515-52G mi ? İkisi de yeni nesil laptop. Bir bakabilirseniz çok iyi olur, teşekkürler.
up
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı