3600 TL hazır sistem önerisi

1- Konu sahibi monitör dahil dememiş.
2-Aslı astarı olmayan bir sürü şey sıralamışsın. Maceraya devam.
Hiç bu tip bir sistem kullandın mı? Kasalar çok kötü hadi onu geçtim güç kaynağı ne belli değil. İleride ekran kartı alsan o güç kaynağıda değişmek zorunda kalacak. Anakartta en kötü model olur bu sistemlerde O.C yaparım dersin hevesin kursağında kalır. Ram tek stick olabilir onu bile bilemiyoruz çünkü yazmıyor. Arkadaşımda bundan 1 tık daha iyi bir sistem vardı o bile hiç iyi değildi. Ben maceraya her zaman varım, risk almadan sonuç alamazsın.

Hiç bu tip bir sistem kullandın mı? Kasalar çok kötü hadi onu geçtim güç kaynağı ne belli değil. İleride ekran kartı alsan o güç kaynağıda değişmek zorunda kalacak. Anakartta en kötü model olur bu sistemlerde O.C yaparım dersin hevesin kursağında kalır. Ram tek stick olabilir onu bile bilemiyoruz çünkü yazmıyor. Arkadaşımda bundan 1 tık daha iyi bir sistem vardı o bile hiç iyi değildi. Ben maceraya her zaman varım, risk almadan sonuç alamazsın.
Çok uzun yazmışsın okumaya üşeniyorum. Özet yap öyle gel.

Her neyse, ikinci el almaktan çekiniyorsa yapacak bir şey yok zaten öyle bir sisteme mahkum kalacak. Herkes ikinci el almanın daha mantıklı olduğunu kanıtlayabilir ama 5 cümle okumaya üşeniyorsanız anlatmamın anlamı yok. Bir sürü insan ile ikinci el alışveriş yaptım şuana kadar gerçekten kötü niyetli birine denk geldiğimi hatırlamıyorum, kişisel tercihe kalıyor.

R5 2400G APU kullanıcısı olarak söyleyebilirim ki 8GB ram günümüzde APU sistem için hiç ama hiç yeterli bir miktar değil. Hatta bu durumu APU'dan da çıkartarak bütün sistemlere yayabiliriz.

2-3 ay kadar önce 2850TL'ye topladığım sistem:
Ryzen 5 2400G APU Vega 11
Kingston HyperX Fury 8GB 3200MHz (2 Adet)
Asus Prime A320M-K
Kingston 240GB M2 SSD

Elimde kasa ve PSU bulunuyordu. Önümüzdeki günlerde eğer kriptocular salarsa 1650S ya da RX580 takmayı düşünüyorum. Vega 11 testlerine YouTube üzerinden ulaşabilirsiniz. Oyunlarda ağlatmadı beni. Almayı düşünürseniz anakartı MSI ya da Gigabyte seçmenizi öneririm. Fiyatlar ne olmuştur bilemiyorum ama elinizdeki bütçe ile alınabilecek güzel bir sistem olur. Bu piyasada ekran kartına yönelerek sistem toplamak ne kadar mantıklı olur düşünmek lazım.

**DÜZENLEME**
Hazır sistem önerisi istemişsiniz. Kusura bakmayın. Yine de fikir olması adına yorumu silmeyeceğim.

Monitorum var ve 2.ek tercih etmeyecegim kesinlikle ryzen 3 2200g ile o kadar performans alamam başka öneri varmi
Önerdiğim hazır sistem güncel tüm oyunları 1080p low-medium oynatır. İsteklerinizi fazlasıyla karşılar. İlerde 8gb daha RAM eklerseniz sorun kalmaz. Hazır sistem istediğiniz için başka alternatif yok gibi. Toplama isteseydiniz çok fazla kombinasyon var

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı