3600 TL Sistem Toplama Kasa Önerisi

Dediğin siteye baktım cidden ucuz ve Ekşisözlük'te çok olumlu görülmüş fakat Vatan gibi peşin fiyatına taksit yapmıyor ve 9 taksitli almaya kalkınca Vatan ile aynı fiyata geldi. Taksitli almak zorundayım o yüzden Vatan'a devam :LOL:

PSU olarak kaç watt yeterli olacaktır 1080p de oyun için? Ben 600W seçmiştim ama bu az veya fazla mıdır? Bir de marka olarak neler güvenilir?
600W bu sistemi beslemek için fazla bile olacaktır. Ben şahsen PSU olarak Cooler Master öneririm.

Adsız.png

Bu sistemi tavsiye ediyorum.

@RuFF+ Vatan'da Zalman Z3 Plus'ta fanların aşırı gürültülü çalıştığı yazılmış. Herhangi bir şekilde deneyimleyebildiniz mi bu kasayı?

@RuFF+ Bir de ekran kartında Sapphire'in pek güvenilir olmadığını okudum (özellikle Recep Baltaş'ın başlığından) ve o başlıkta siz Sapphire'e rezil demişsiniz ama bana önerdiniz.

Dediğin siteye baktım cidden ucuz ve Ekşisözlük'te çok olumlu görülmüş fakat Vatan gibi peşin fiyatına taksit yapmıyor ve 9 taksitli almaya kalkınca Vatan ile aynı fiyata geldi. Taksitli almak zorundayım o yüzden Vatan'a devam :LOL:

PSU olarak kaç watt yeterli olacaktır 1080p de oyun için? Ben 600W seçmiştim ama bu az veya fazla mıdır? Bir de marka olarak neler güvenilir?
hehe evet taksit olayı biraz sıkıntıydı :) Ben tek çekim yaptığım için uyguna gelmişti :)600 watt bu sistemi karşılar merak etmeyin :) Sapphire markası eskiden yani 5-10 sene öncesinde cidden ısınma sorunu olan ve bozulan bir karttı lakin özellikle son çıkan ati amd serilerinde en iyi performans ve soğutma sistemi sapphire ekran kartlarındadır. Amd-Sapphire işbirliği bu sefer günah çıkardı:)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı