3600 TL Sistem

Durmuş Bayar

Hectopat
Daha fazla  
Kısa süre içerisinde toplayacağım. Sizce nasıl? Güç kaynağı yeterli olur mu? @Adion diğer konularda yanıtlarınızı gördüm yardımcı olursanız çok sevinirim ve diğer bilgili arkadaşlar şimdiden teşekkürler.
Not: Resimde net gözükmemiş olabilir.
İşlemci: i5 4590

;

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    436,4 KB · Görüntüleme: 616
Şahsen şuan 3600 TL elimde olsa bu sistemi toplayacağım. 550 W güç kaynağına 280 lira çok olabilir ama sessiz ve verimli bir sistem istediğim için tercih ettim. Öte yandan Z11 Neo yerine Zalman R1 White almak istiyorum ancak hiçbir yerde bulamadım. Biraz kısmak gerekirse de Zalman Z3 Plus White alabilirsin. Kasa konusunda cam olmasa da olur çok sessiz olsun dersen de Cooler Master SILENCIO 650 PURE alabilirsin. Tabi belirtmem gerekir bende SSD ler ve HDD ler mevcut o yüzden onları dahil etmedim. Benimki sadece kendi beğenilerim sonucu oluşturmuş olduğum bir sistemdir. Görsellik ve sessizlik için tavsiye ederim.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    62,8 KB · Görüntüleme: 737
Şahsen şuan 3600 TL elimde olsa bu sistemi toplayacağım. 550 W güç kaynağına 280 lira çok olabilir ama sessiz ve verimli bir sistem istediğim için tercih ettim. Öte yandan Z11 Neo yerine Zalman R1 White almak istiyorum ancak hiçbir yerde bulamadım. Biraz kısmak gerekirse de Zalman Z3 Plus White alabilirsin. Kasa konusunda cam olmasa da olur çok sessiz olsun dersen de Cooler Master SILENCIO 650 PURE alabilirsin. Tabi belirtmem gerekir bende SSD ler ve HDD ler mevcut o yüzden onları dahil etmedim. Benimki sadece kendi beğenilerim sonucu oluşturmuş olduğum bir sistemdir. Görsellik ve sessizlik için tavsiye ederim.
Sistemi beğenmedim genede teşekkürler

Çok güzel bir sistem olmuş. Güle güle kullan. Ayrıca güç kaynağı da yeter. :)
Merakımdan soruyorum. Ekran kartını r9 390 ile değiştirsem daha iyi olur mu?

@Durmuş Bayar Size kalmış bir şey. R9 390 GTX 970'ten daha performanslı. Ancak bu havalarda GTX 970 bile 70 derecelere geliyorsa GTX 970'ten neredeyse 2 katı TDP değeri bulunan R9 390 kaç derece olur bilmiyorum. Ancak soğuturum, fanları sona alırım, benim için sorun yok diyorsanız tercih edebilirsiniz. :)

@Durmuş Bayar Size kalmış bir şey. R9 390 GTX 970'ten daha performanslı. Ancak bu havalarda GTX 970 bile 70 derecelere geliyorsa GTX 970'ten neredeyse 2 katı TDP değeri bulunan R9 390 kaç derece olur bilmiyorum. Ancak soğuturum, fanları sona alırım, benim için sorun yok diyorsanız tercih edebilirsiniz. :)
Gtx970 den şaşmamak en iyisi gibi. Teşekkürler.

Gayet güzel bir sistem toplamışsınız.Şimdiden hayırlı olsun mavi ekransız günler dileğiyle.
Teşekkürler :).

Aslında Nvidia Intel yerine bir de Intel Amd kullansanız? Ekran kartınızı r9 390 Nitro alabilirsiniz DirectX12 W10 ile çok mutlu olursunuz bence hem Sapphire R9 390 Nitro 3 fanlı güzel bir soğutmayada sahip. Ekran kartınızı AMD ile değiştirebilirisiniz ama bu size kalmış.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı