3600 TL Sistem

@Durmuş Bayar Size kalmış bir şey. R9 390 GTX 970'ten daha performanslı. Ancak bu havalarda GTX 970 bile 70 derecelere geliyorsa GTX 970'ten neredeyse 2 katı TDP değeri bulunan R9 390 kaç derece olur bilmiyorum. Ancak soğuturum, fanları sona alırım, benim için sorun yok diyorsanız tercih edebilirsiniz. :)
Merhaba dolar kuru malum. Bu sisteme alternatif anakart önerir misiniz? Kalite bakımından aynı bu gibi olursa sevinirim.

Hocam şöyle bir sistem olabilir. Eğer fiyatı fazla gelirse şu monitörü alabilirsiniz. VIEWSONIC 21.5" VA2246-LED GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR

upload_2015-9-7_23-44-2.png

Hocam şöyle bir sistem olabilir. Eğer fiyatı fazla gelirse şu monitörü alabilirsiniz. VIEWSONIC 21.5" VA2246-LED GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR

Eki Görüntüle 102806
Benim ilk attığım görselde 3.623 idi fiyat. Dolar malumuyla 3.976 oldu ama doların getirdiği zarar sıkıntı olmayacak şuan. İşlemciden kısmak değilde anakarttan kısabilir miyim diye düşündüm attığın anakart iyiyse onu koyacağım sepete. Birde monitör hdmı olmalı diyorlar pek bilgim yok o konuda. Sağol tekrardan.

Hocam zaten işlemciler arasında performans olarak bir fark yok neredeyse. Attığım anakart gayet iyi. Bunun dışında HDMI gerekli değil. Yani DVI ile HDMI arasında görüntü olarak bir fark yok. Sadece HDMI ses de taşıyabiliyor. Yanlış hatırlamıyorsam sizin eklediğiniz monitörde de ses çıkışı yok zaten. Bu durumda HDMI gereksiz oluyor.

Hocam zaten işlemciler arasında performans olarak bir fark yok neredeyse. Attığım anakart gayet iyi. Bunun dışında HDMI gerekli değil. Yani DVI ile HDMI arasında görüntü olarak bir fark yok. Sadece HDMI ses de taşıyabiliyor. Yanlış hatırlamıyorsam sizin eklediğiniz monitörde de ses çıkışı yok zaten. Bu durumda HDMI gereksiz oluyor.
Teşekkürler tekrardan. Söylemek ban sebebi mi bilmiyorum da youtube kanalına da abone oldum çok faydalı videolar tam alıcağım sistem testleri. İşlemciyi i5 4460 alsam fps fark eder mi dersiniz?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı