Dostum boşta diskin varsa veya ufak bir parça ayırabilirsen, orda windows 10 1909 sürümünü deneyebilirmisin
Öncelikle canını sıkma hayat kısa
. Biraz ayrıntı vereyim pc'yi alalı benimde 3,4 ay oldu ve 2 aydır aşağı yukarı bu sorun ile boğuşuyorum fanlar ışıklar açık ama sistem kapanıyor , türkçe ingilizce her yere bakıyorum ,şöyle söyleyim kendim elektronik bilgisi olan ufak onarımlar yapan biriyim sorunun nerden kaynaklandığını ben de tam anlayamadım ,çünkü hiçbir hata kodu yok günlükde ani kapandığından güç hatası diye geçiyor, haftalık denemler yapıyorum 2 aydır pc, masaüstü, oyun veya internette gezerken farketmeksizin yarım saniyelik bir donma ve kapanma ile devam ediyor herşeyi sırayla denedim seninkiler dahil 5 kere format attım herşeyi güncelledim yine olmadı , bazen günde 2 3 kere bazense 2 gün hiçbir şey olmuyor ve bende geçmişe yolculuk yapmaya karar verdim ve zamanı geriye aldım evet
pc aldıgım tarihe baktım o gün çıkan windows ve tüm o tarihli sürücüleri ve kurdum 5 gün önce 1909 sürümünü yükledim şuana kadar bir kapanma olmadı. Tabi benim kendi çözümümü daha onaylayamadım ve seninkiyle aynı sorun olmama ihtimali var ama denersen ne kaybedersin. Sabırlar dilerim.