3600X ve ASUS DUAL-RTX2070 sistem alınır mı?

Yer
El Fureidis
ModArt PC'de gördüm bilgisayarı, fiyatı da bana uygun geldi. Parçaları görünürde uyumlu ama benim bilmediğim daha detaylı kısımları olduğu için görüşlerinizi almak istiyorum. Parçaların tek tek fiyatı 10.000 TL civarında yapıyor, indirim ile 8500 TL şu an fiyatı.

Sistem : AMD 3600X-ASUS DUAL-RTX2070-8G-EVO-TUF B450-PRO GAMING-WD 500GB SSD-CORSAIR 16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Not : ''Bu zamanda toplanmaz'' gibi görüşlerinizi kendinize saklayın lütfen, ihtiyacım olduğu için alıyorum.

Sadece oyun için kullanılacaksa alınabilir. Ama başka işlerde olacaksa render vb. daha üst seviye bir işlemci seçilmeli.
Render yapacağım ama öyle aşırı şeyler değil, kendi oyun videolarımı kurguluyorum sadece.

Yaptığım da kes, birleştir, şarkı koy ve bir kaç geçiş efekti ekle o kadar.

3700X seçseniz daha iyi olabilir ama 3600X'de yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
3700X almak tabii ki isterim ama bütçe malum, 3600X işlerimde yeterli olacaktır sizin söylediğiniz gibi.

Yeterli gelmez ise zamanla yükseltirim.

@Motionless IN White @Mithat Berhan benzer konulardaki mesajlarınızı gördüm sizlerin de fikirlerini almak isterim arkadaşlar.

Son düzenleme:
Guz
ModArt PC'de gördüm bilgisayarı, fiyatı da bana uygun geldi. Parçaları görünürde uyumlu ama benim bilmediğim daha detaylı kısımları olduğu için görüşlerinizi almak istiyorum. Parçaların tek tek fiyatı 10.000 TL civarında yapıyor, indirim ile 8500 TL şu an fiyatı.

Sistem : AMD 3600X-ASUS DUAL-RTX2070-8G-EVO-TUF B450-PRO GAMING-WD 500GB SSD-CORSAIR 16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Not : ''Bu zamanda toplanmaz'' gibi görüşlerinizi kendinize saklayın lütfen, ihtiyacım olduğu için alıyorum.
Güzel bir sistem ikinci el bile bu fiyata bulamazsınız kaçırmayın derim

Guz

Güzel bir sistem ikinci el bile bu fiyata bulamazsınız kaçırmayın derim
Maalesef bu gün almayı denediğimde işlemci stokta kalmadı hatasını aldım, yarın tekrar deneyeceğim olmazsa başka bir yerden aynı ya da benzeri bir sistem toplayacağım.

Sistem alındı, hepinize yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı