3600X vs 9600K

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha az performanslı derken, az anlatsana?
İ5 9600k i7 8700 e yakın bir işlemci o.c ile 8700 seviyesine çıkıyor ve 9600k, 3600x den bir tık daha iyi bir işlemci ve daha ucuz fiyata satılıyor. 9600k pişman etmez ayrıca bu işin 2. el piyasası da var ileride 3600x i elden kolay kolay da çıkaramazsın.

Hangi konuda daha performanslı? Nasıl bir overclock yaparsan yap 3600X'deki fazladan 6 threadin performansı etmez, saçmalama. Ayrıca daha ucuz falan değil. Soğutucu almak zorundasın i5 için.

Aynen, sen i5 9600K'ya yüksek maliyetlerle overclock yaparken, 3600X'in eli armut toplayacak ve ona overclock yapılamayacak değil mi? Bu insanlar harbiden komedi.

İkinci el piyasası diyorsun ya hani? Ryzen işlemciler kapış kapış gidiyor, merak etme. Ayrıca evet, 3600X'i kolay kolay elden çıkaramazsın. Çünkü elden çıkarmaya elin gitmez. O derece başarılı ve yeterli bir işlemci

Siz hala İntel'i inatla savunuyorsunuz. Adam yayın diyor İntel diyorsunuz. Daha fazla thread var üstüne sağlam bir stok soğutucusu var onu geçtim single core olarak az çok aynı. Çoklu çekirdekten bahsetmiyorum bile. Artık yeter bırakın bu işleri AMD şu an işlemci piyasasında en F/P işlemcileri üretiyor. Hem daha performanslı. İntel'i halen savunanlar net söylüyorum bu işte kimseye işlemci önermesinler. İleride İntel geçerse İntel öneririz biz de aptal değiliz. Artık kesin! Adamın konusunun da içine ettiniz yahu.

Dostum 3600 kullanıyorum stok soğutucu ile. Herhangi bir sıcaklık sorunum kesinlikle yok ayrıca kasa içi sirkülasyonum da iyi. İşlemci 4.1GHz'in üstüne çıkmadı ben de. Muhtemelen ekran kartım eski olduğu için zorlamadı kendisini zaten kullanım %20- 30arasında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

AMD nasıl tokatlıyor 2K'da
Vay bee cidden AMD 2K'da Intel'i tokatlıyormuş

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yayın açmak çok mu güç istiyor, ne sanıyorsun? Yayın içinse ki 1080p oynayacak FPS farkı 9600k'da bariz olacak. Sen insanlara önerme demeden önce git bir araştır, yayınmış, Multi Thread'mış ne alakası var Multi Thread'la yayının?
Elin gitmezmiş. Gören de 3600X on numara işlemci sanacak. Alt tarafı orta sınıf bir işlemci. 3600x'in OC potansiyeli 9600k'nın yanında çok az. Kıyası bile olmaz ve kapış kapış dediğin yer İtopya Teknobiyotik falan mı oluyor
Hangi konuda daha performanslı? Nasıl bir overclock yaparsan yap 3600X'deki fazladan 6 threadin performansı etmez, saçmalama. Ayrıca daha ucuz falan değil. Soğutucu almak zorundasın i5 için.
Çekirdek sayısı önemli ama 3600x'in 12 thredle yaptığını 9600k 6 çekirdekle daha iyisini yapıyor. Hangi konuda derken oyun performansı ve mimari olarak çok daha başarılı FPS'lerde önde ve AMD'nin 7mm'de yaptığını Intel 14 mm'de yapabiliyor. Ayrıca 3600x'in ısınan bir işlemci olduğunu söylememe gerek yok. Ona da güzel bir soğutma şart.

Haklısın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…