3600X vs 9600K

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Elen Riannon

Evet. Intel, insanlar ne üretirsek alıyorlar düşüncesiyle hareket ettiği için tahtını kaptırdı. Ben de zaten Ryzen döneminden bahsediyorum. Buradaki herkes Ryzen işlemcilerden bahsediyor. Farkında mısın?

Bak, tane tane anlatıyorum. 3 sene önce, tekli çekirdek performansı konusunda Intel neredeydi? AMD neredeydi? Peki, şu an Intel nerede ve AMD nerede? O halde, yarın Intel nerede ve AMD nerede olacak? Bu denklemi sen cevapla. Çok kolay.
Haklısın. 8000 TL bütçem var AMD sistem toplayabilir misin? PUBG'da akacak 130-150 FPS arası. Ve yayın odaklı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Haklısın. 8000 tl bütçem var Amd sistem toplayabilirmisin? Pubgda akacak 130-150 fps arası. Ve yayın odaklı
Özel soğutmalı RX 5700 ve XT modelleri ile güzel bir sistem toplayabilirsin. Az kaldı bu ay içinde gelecekler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada da önceden render edilmiş(gerçek zamanlı değil) ray tracing örneği görüyoruz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Alternatif sistem toplayasım geldi, dükkanda canım sıkılıyor. 8053 TL
RTX 2070 SUPER, hemen hemen RTX 2080/GTX 1080 Ti sayılır. En az 1TB SSD diyorsun ama sonradan SSD eklemek kadar kolay bir şey yok ama RTX 2060 Super'i RTX 2070 Süper ile kolayca değiştiremezsin. Bence alt yapıyı sağlam yapıp geri kalanını daha sonra düşünmek lazım.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı