3600X vs 9600K

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen ciddi misin?

İşlemciyi yermek için Intel'i daglara cıkartmıssın. Bılmem farkında mısın?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim arkadaş.
Kankam yayıncılara neden AMD öneriliyor bir düşün. Sen O.C yap yap kendinle gurur duy tamam mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim arkadaş

Kankam yayıncılara neden AMD öneriliyor bir düşün. Sen O.C yap yap kendinle gurur duy tamam mı?
Yok kardeşim benim siz yayın için yüksek PC diye yıkının ben gider çift PC yapar yayını dandik bir Xeon'la yapar diğer PC'de paşalar gibi oyunumu oynarım 9600k ya da çakarım OC mi 3600X'den kat kat keyifli deneyim yaşarım sizde yırtınmaya devam, kelle sayısı önemli devam.

Tamam sen öyle yap keyfine bak. Yırtınırız biz de haklısın ya cidden sen O.C yap. Arkadaş O.C yapmayacam diyor siz hala 9600K'ya O.C yapın geçiyor 3600X'i, şu işlemci gibi oluyor cart curt.

Bu forumda ilk defa bu kadar sert bir yorum yapacağım galiba...

Kardeşim sen sıkıntılı mısın? Ne ikinci PC'den yayını, neyin Xeon'u ya? Konu başlığı basit, 8000 TL'ye günlük kullanımda, video renderda ve tek bilgisayar kullanımında 3600X mi, 9600K'mı diye sorulmuş. Cevabı da gayet basit; daha ucuz olmasına rağmen 3600X, 9600K'dan iyi durumda. OC'mi çakarım falan diye neyin boşunu yapıyorsun hala ya? Onu 5.1 veya 5.2 GHz'e çıkarmak için ihtiyacın olan donanımların yerine daha fazla performans artışı sağlayacak ekran kartına yatırım yaparsın. Ha diyorsan ki SLI 2080Ti'ım, 16 TB 970 Pro'm, 64 GB 4400 MHz RAM'im var, ne diye 9600K alıyorsun? Alırsın bi 9900K ve aşırı overkill olan bir Z390, keyfine bakarsın.

Konu sahibi 8000 TL bütçesi olduğunu ve video çekme/renderlama işiyle uğraşacağını söylemiş, sen de hala kalkmış 6c/6t soğutucusuz 1700 TL'lik işlemci tavsiye ediyorsun. Intel bana para verse senin kadar savunmazdım herhalde. Bir de multi-threading'in yayınla ne alakası var demiştin, oradan belli oluyor nasıl bir kara cahil olduğun ya neyse.

Biz de bunu anlatmaya çalışıyoruz ama maalesef arkadaş O.C'den bahsediyor hala.

Bu konu hala devam ediyor mu, ya AMD maaşları yatırmış, zamanınızı harcamayın Sabaha kadar izah etsenizde buna anlayacak kişiler değiller, bu tarz kafada ki insanlara zamanınızı yiyorsunuz, haklısın deyip geçin Her konuda çok iyi bildiğini sanan insandan çok ne var...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…