360Hz monitor önerisi

Hayırlısı olsun. Geldiğinde duygularını paylaşırsın.

Titremeyi gördüm. Normal. Kullandığı kablodan kaynaklı. Veri aktarımı yetmediğinde böyle yapar. Gbps'si yüksek kablo kullanmak önemlidir.

ASUS ROG Swift PG259qn öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhaba elime ulaştı ve hemen hemen her monitorde deneyimledigim sadece siyah ekranda gözüken ve görmesi gerçekten çok zor olan yeşil piksellerden tespit ettim bu sizce nedir 1 tane pixelden daha küçük ve bazıları yanıp sönüyor

Dosya Ekleri

• foto.jpg
    108,6 KB · Görüntüleme: 36

Ölü piksel falan değil. Pikseller yanıp söner onun ışıltısını görüyorsun. Kafaya takacak bir şey değil. Kendinde fark etmişsin. Hemen hemen her monitörde var dediğin için normal bir şey.
Piksel soğumaya geçtiğinde görüyorsun.

Ama siyah ekrandayken altlardada gözüküyor gökyüzündeki yıldız gibi

Vallahi bilmiyorum ama sanki siyah ekrandayken bazı pixeller siyah değil de yeşil olarak yanıyor gibi

Böyle anlatınca gözümle canlandırma yapamıyorum. Uzun yıllardır da TN panel kullanmadım. Belki onunla ilgilidir. Belki sisteminle ilgilidir. Belki yazılımsaldır.

Böyle anlatınca gözümle canlandırma yapamıyorum. Uzun yıllardır da TN panel kullanmadım. Belki onunla ilgilidir. Belki sisteminle ilgilidir. Belki yazılımsaldır.

IPS paneldede vardı ben size tekrar bir resim atacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…