37 gün devamsızlık ile 9. sınıf nasıl geçilir?

adoooo

Yoctopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm herkese, 9. sınıfım ve devamsızlıktan dolayı sınıfta kalma durumum var. 20 özürlü, 17 özürsüz olması lazım, toplam 37 gün devamsızlık yaptım. Bir hastalık geçirdim o yüzden okula gidemedim, yaklaşık 1 hafta ailem de çalıştığı için rapor alacak müsait bir zaman bulamadık. Malum devlet hastanelerinin çoğu da rapor vermiyor, bizimkisi de öyleydi. Ailem bugün okuluma gitti, müdür yardımcısı ile konuşmaya; ısrarla rapor getireceksin diyor, olayı anlatıyoruz yine de kabul etmiyor. Taktik verin, okuma isteğim çok fazla, derslerimde iyiyim, bu sene fazla çalışmadım, sadece sınav haftası çalıştım. Ortalamam ilk dönem 70, bu dönem 62, derslerimden yana sorunum yok, tek sorun devamsızlık. Ne yapayım, nasıl ikna ederim müdürü? Sınıfta kalırsam da okulu bırakmalı mıyım, sınıf tekrarı yapmalı mıyım? Eğer tekrar 9 olursam, sınıf arkadaşlarıma karşı utanç geçiririm. Önerilerinizi alabilir miyim? Gerçekten üzgünüm.

Müdürün faaliyet olarak gösterme yetkisi var öyle olunca direkt devamsız olarak gözükmüyorsun ama bunu yaptırmak için nasıl ikna edersiniz bilmiyorum

Herhangi bir bilgim yok ama neden utanacaksın. Elinden geleni yap gerisi nasiptir. Senin elinde olmayan sebepten oluşacak bu musibet sana sevap da getirir. Kim bu hal üzerine dalga geçecek olursa da o onun cahilliği rezilliği olur.
. Eğer müdürü ikna edemezseniz de yine devam etmelisin kesinlikle aksini düşünme. Lise Üniversite tahsilini yap. Eğer illa çalışma hayatına atılayım dersen okuyarak da çalışırsın.
. Müdür'e 3 5 defa git. Kapısını ne kadar aşındırırsan samimiyetine ikna olur. Çabanı görürse kararını değiştirir

Herhangi bir bilgim yok ama neden utanacaksın. Elinden geleni yap gerisi nasiptir. Senin elinde olmayan sebepten oluşacak bu musibet sana sevap da getirir. Kim bu hal üzerine dalga geçecek olursa da o onun cahilliği rezilliği olur.
Eğer müdürü ikna edemezseniz de yine devam etmelisin kesinlikle aksini düşünme. Lise üniversite tahsilini yap. Eğer illa çalışma hayatına atılayım dersen okuyarak da çalışırsın.
Müdür'e 3 5 defa git. Kapısını ne kadar aşındırırsan samimiyetine ikna olur. Çabanı görürse kararını değiştirir.

Bilmiyorum yaşıtlarım oradayken ben onların altında olacağım o yüzden istemiyorum kalmak ama müdürü ikna etmek için uğraşacağım

Ben.

Velin yok mu kardeşim niye velin gidip konuşmuyor?

Velim gitti konuştu zaten dikkatli okursan bir de bana dedi ki müdür yardımcısı sana dilekçe hazırlıyorum sınıfı geç diye 10 gün daha yapmamaya çalış dedi ve ben 7 gün yaptım bunu 1 hafta önce söyledi o yüzden gitmedim.

Bir de çok geçe kalmışsın yarın halletmen en doğrusu olur.

Aynen yarın tekrardan şansımızı deneyeceğiz artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı