3700 TL laptop önerisi

Bütçe
3700
Bu fiyata büyük ekran zor bunlara bakabilirsiniz.
Biraz araştırdım da eğer ekran bu kadar önemli değilse kesinlikle Asus
 
Ek ram slotu olsa düşünebilirim ama bilmiyorum işte.
Knk açıkçası bu fiyata bu ürünlerden başka cihazlarda bişi bekleme bı araştır o ikinci el PC ye de bi bak olmadı boşta ram slotu varsa yine alırsın.En mantıklısı böyle olur
Hocam ilk kez laptop alıyorum elden alacağım zaten ne gibi şeyleri kontrol etmem gerek?
Kanka bı göz muayenesi yaparsın zaten bide imkanın olursa bilgisayarı bi fişe tak bı USB ye de OCCT indir bilgisayara bı yük bindir saçma sapan kapanmalar veya çok yüksek ısı olmuyorsa sıkıntı yoktur demektir yani bir ihtimal.
Zaten aldıktan sonra tanıdık bir bilgisayarcı ya götürürsün bilgisayarı bı açıp komple bı temizlik termal macun değişimi yapsın.Sonra güle güle kullan.
 
Son düzenleme:
Kanka açıkçası bu fiyata bu ürünlerden başka cihazlarda bir şey bekleme bir araştır o ikinci el PC'ye de bir bak olmadı boşta RAM slotu varsa yine alırsın. En mantıklısı böyle olur

Kanka bir göz muayenesi yaparsın zaten bir de imkanın olursa bilgisayarı bir fişe tak bir USB'ye de OCCT indir bilgisayara bir yük bindir saçma sapan kapanmalar veya çok yüksek ısı olmuyorsa sıkıntı yoktur demektir yani bir ihtimal.

Teşekkürler hocam yarın arıcam.
 
Düşük bütçede bir laptop arıyorum. YKS çalıştığım için ders vs izleyip not alabileceğim, küçük de olsa oyunlarda takılabileceğim (CS, MC vs) mümkünse büyük ekran 17/16 inch bir laptop arıyorum.

Bütçe maksimum 3700₺. 2. el veya 0 fark etmez.
Lenovo IdeaPad 3 (15.6 İnç) 81WB00PHTX


 

Geri
Yukarı