3700X sistem toplama

ASUS, anakartlarının yanında verdiği Wi-Fi adaptörünü ayrı olarak satıyor. Ondan alın, boşuna X570'e para vermeyin. Tomahawk Max 3700X ile en ağır yükte bile VRM'leri 50 dereceyi geçmeyecek bir anakart. Siz düşünün artık ne biçim soğutması var. Bir de 3000 serisine fabrika çıkışlı olarak BIOS güncellemesiyle geliyor.

Haklısınız ona da baktım ancak şuan iki anakart arasında yaklaşık olarak 500 lira var. WiFi ve Bt için iki adaptör alsam 100-150 arası olsa 200-300 TL arası bir meblağ ödemiş oluyorum. Verdiğim fazlalık 200 lira yani. İki kart arasındaki fark 200 lira edecek kadar dahi değil mi? Sadece 3700X açısından bakmayın. Olası işlemci yükseltmesi durumunda bir sonraki işlemci ihtimalini de göz önünde bulundurunca dahi 200 lira etmez diyorsanız dediğiniz gibi yapıp alacağım.

@zube Haklısınız, Wi-Fi ve bluethoot seçenekleri eklenince X570 daha mantıklı gözüküyor.

Şuana kadar hiç kablosuz bir ürünüm olmadı interneti bile kablolu kullanıyorum ve inanılmaz yıldım her taraftan sarkan kirli hasarlı kablolardan. Kulaklık, klavye, fare ve interneti kablo belası olmadan kullanmak istiyorum. Adaptör çıktı bozuldu vs. dertleri olsunda istemiyorum. Bilmiyorum belki dediğiniz gibi çöpe atıyorum parayı ama gönül dertsiz günler görmek istiyor artık. 😅

Herkese teşekkür ediyorum ürünleri bugün vatan bilgisayardan aldım.

ASUS TUF GAMING X570-PLUS AMD X570 AM4 Ryzen DDR4 4400MHz (O.C.) M.2 Anakart
AMD Ryzen™7 3700X Soket AM4+Wraith Prism(RGB) 3.6 GHz 32MB 65W 7nm İşlemci
GSKILL 16GB (2x8GB) TRIDENT Z DDR4 3600MHz CL16 1.35V Dual Kit RGB LED Ram
XIGMATEK LAMIYA 4x120mm FANLI X-POWER 650W 80PLUS MidT ATX GAMING KASA

Elimde olan GTX 1070 Ekran kartı ile kullanacağım. Umarım üzmez.
HDD ise 250 GB Samsung Evo SSD

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı