3700X vs GT 710 Hackintosh

Makaleler
2
Sistemimde 2 SSD var, SATA olana macOS kurayım diyorum. Mojave destekler mi? High Sierra'nın altına da düşmek istemiyorum. Konu hakkında çok bilgim yok bu arada. Bu yüzden yardımlarınız benim için çok önemli?

@SideWinder'in Hackintosh alanında iyi olduğunu gördüm. Bildiğiniz varsa etikerleme imkanınız var mı?

Mojave deneyebilirsiniz, ama yine de tam sisteminizi belirtin.
Hemen hocam,
Ryzen 7 3700X-ID Cooling SE234,
HyperX 8x2 2400MHz (Overclock vardı ama kaldırdım ne olur ne olmaz zaten oyun falan oynamıyorum) CL15 Fury Dual Channel,
Asus GT710 Fanless (Wraith Prism'ı monte ettim),
Adata XPG S40G-Windows için,
WD Green 120 GB-MacOS için(diye düşündüm),
ThermalTake SmartRGB 650W,
Gigabyte Gaming AB350 Rev.1,
Seagate Barracuda 2+1TB.

@Kokona Shiki

@tristessehivernale

Peki hocam ben GT710'umun GK208 olup olmadığını GPU-Z'den anlayabilir miyim? GK208'e native support varmış da. (Edit: GK-208 imiş)

Hemen hocam,
Ryzen 7 3700X-ID Cooling SE234,
HyperX 8x2 2400MHz (Overclock vardı ama kaldırdım ne olur ne olmaz zaten oyun falan oynamıyorum) CL15 Fury Dual Channel,
Asus GT710 Fanless (Wraith Prism'ı monte ettim),
Adata XPG S40G-Windows için,
WD Green 120 GB-MacOS için(diye düşündüm),
ThermalTake SmartRGB 650W,
Gigabyte Gaming AB350 Rev.1,
Seagate Barracuda 2+1TB.

@Kokona Shiki

@tristessehivernale

Peki hocam ben GT710'umun GK208 olup olmadığını GPU-Z'den anlayabilir miyim? GK208'e native support varmış da.
Anakartınız nedir?

Evet, GPU-Z’den görebilmeniz lazım.

Anakartınız nedir?

Evet, GPU-Z’den görebilmeniz lazım.
Gigabyte Gaming AB350 Rev.1

Gigabyte Gaming AB350 Rev.1

Mojave kurmayı deneyin, olmaz ise High Sierra kurarsınız. Bir ihtimal Catalina da var.

Peki iyi bir rehber atabilir misiniz (video veya yazı)?
İmajı buradan indirebilirsiniz:

Kurulum için:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda ön yükleyici olarak Clover var ancak size verdiğim güncel imajda OpenCore bulunuyor. OpenCore'u bu rehber ile yükleyebilirsiniz.

İmajı buradan indirebilirsiniz:

Kurulum için:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda ön yükleyici olarak Clover var ancak size verdiğim güncel imajda OpenCore bulunuyor. OpenCore'u bu rehber ile yükleyebilirsiniz.

Çok teşekkürler.

O GT710'u aldığım gün var ya o gün, o gün ne güzel gün.

Bu arada 3070 alınca 2. slotta MacOS için GT710 durabilir değil mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı