374 TL'ye HyperX Cloud Stinger Core iyi midir?

Bütçe
500

nigelhayesdavis

Hectopat
374TL'ye HyperX Cloud Stinger Core aldım H.O mu G.O mu?

Gamepower Mihawktan geçilir mi?

Colorful B450M-HD ses kartı kötü mü? İyi ses verir mi?

Screenshot_1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 5-6 aydır kullanıyorum. Kablolu versiyonunun mikrofonu güzel çalışıyor. Ses kalitesi konusunda ses seviyesi çok yüksek değil, bassları da öyle aşırı hissedeceğin bir kulaklık olmayacak. Kumaş pedleri var. Bütün gün tak kafana hiçbir sorun olmadan oynarsın/çalışırsın, çok rahat kulaklık.

Yaklaşık 5-6 aydır kullanıyorum. Kablolu versiyonunun mikrofonu güzel çalışıyor. Ses kalitesi konusunda ses seviyesi çok yüksek değil, bassları da öyle aşırı hissedeceğin bir kulaklık olmayacak. Kumaş pedleri var. Bütün gün tak kafana hiçbir sorun olmadan oynarsın/çalışırsın, çok rahat kulaklık.

Terleyip kulağınızdan çıkartıp az bir süre sonra taktığınızda biraz rahatsız ediyor gibime geliyor pedler.

Terleyip kulağınızdan çıkartıp az bir süre sonra taktığınızda biraz rahatsız ediyor gibime geliyor pedler.
Terletme gibi bir durum pek yaşamadığımdan bilemiyorum. Kişiden kişiye ya da evin konumuna göre de değişebilir tabii. Bundan önce Rampage kulaklığım vardı ve dehşet terletiyordu. Çok rahatsız olduğum bunu almıştım zaten.

Hocam bu bütçede kumaş pedleri olan bu dışında bir ya da birkaç kulaklık tavsiye eder misiniz?

Hocam bu bütçede kumaş pedleri olan bu dışında bir ya da birkaç kulaklık tavsiye eder misiniz?
Ben de deri pedlerden nefret ettiğim için 300-400 TL civarı kumaş ped aradım uzun süre ama G332 SE dışında bulamadım maalesef. G332 SE de nadiren stok yenileniyor ve bütçemi de biraz aşıyordu. Şu anda zaten G332 SE alacağına direkt G335 alınır o bütçeye çıkıldıysa.

Hyper X Stinger Core yerine Corsair HS50 Pro almıştım ama mikrofonu tek kelimeyle rezaletti. Rahatlık olarak da deri pedleri yastık gibi olsa da kafamda kalas gibi duruyordu, o yüzden iade ettim.

Core olmayan versiyonunu 1,5 yıl kullandım, muhtemelen aynılardır. Alınabilir, güzel bir kulaklık olduğunu söyleyebilirim. Kullanırken bir sıkıntı yaşamadım. Ses kalitesi yerinde, mikrofonu güzel bir kulaklık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı