38 bin TL monitör dahil sıvı soğutmalı PC toplama

Bütçe
38k
4060 Ti monitör dahil sistem topladım dün 41k ya. Sıvı soğutma almadım, sizce elzem midir? Ayrıca bir soru daha sormak istiyorum; 4060 Ti 16 GB VRAM, i5 13400F sisteme 27 inch 2 k monitör aldım. Oyunlarda vs. bir sıkıntı olur mu sence? Monitör sisteme uyumlu mu?

Kasayı kaça topladın?

Selam arkadaşlar, 38bin TL'ye monitör dahil sistem öneriniz var mıdır? AMD NVIDIA fark etmez ama olabilirse işlemci AMD olsun.

Burası tam 30k.

Monitör olarak da 2k monitör alabilirsin.

Bu butceye 3060 aliyorsan ben sana 20 bine 4060 Ti sistem atayim kalan parayi cope at direkt. Daha iyi olur.

Bulabiliyorsan atabilirsin. Önerilere açığım.

Burası tam 30k.

Monitör olarak da 2K monitör alabilirsin.

Ekran kartı ve soğutucuyu atmamışsın ayrıca ekipmanlarda dahil bir sistem alacağım için en fazla 35bin TL bütçe var. SSD 1TB olmalı.

Bulabiliyorsan atabilirsin. Önerilere açığım.

Ekran kartı ve soğutucuyu atmamışsın ayrıca ekipmanlarda dahil bir sistem alacağım için en fazla 35bin TL bütçe var.
Ekran kartı en üstte görmemişsin. Sıvı soğutma gereksiz. Ekipman dahil alacaksan monitör olarak bunu al.

Klavye bunu al.

Mouse:

soğutucu:

Ekran kartı en üstte görmemişsin. Sıvı soğutma gereksiz. Ekipman dahil alacaksan monitör olarak bunu al.

Klavye bunu al.

Mouse:

Soğutucu:

Sadece kasa ve monitör 35 tutsa yeterli diğer parçalar önemli değil gerisini hallederim. Hava soğutmalar çok çirkin bir sıvı soğutma hem sistemi hem işlemciyi soğutur daha avantajlı bütçe çıkmazsa ben hallederim.

Sadece kasa ve monitör 35 tutsa yeterli diğer parçalar önemli değil gerisini hallederim. Hava soğutmalar çok çirkin bir sıvı soğutma hem sistemi hem işlemciyi soğutur daha avantajlı bütçe çıkmazsa ben hallederim.
Kasa ve monitör tam 35k zaten.

Sıvı soğutma olarak bunu alırsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı