38 bin TL'ye sistem önerisi

Bütçe
35000TL
DLSS4 candır ben AMD ekran kartlarından (kullandıklarım) hiç memnun kalmadım nvadia her zaman tercihim.

4070 de güçlü bir kart hem de teknonojisi AMD kartlarının teknonojisinden iyi hem de oyun oynarken AMD kartlar gibi sıkıntı çıkarmaz işlemci ama yeni nesil AMD işlemciler Intel'e göre daha güçlü soğuk ve daha ucuz AMD işlemci öneririm 7600X bayağı tatmin eder seni.

Yeni nesil işlemciler AMD'nin AM5 işlemcilerine göre çok pahalı hem ısınma hem performans konusundada geri kalıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşlemci almadan mutlaka videoyu izle bayağı yardımcı olur.

Tamamdır hocam dikkate alacağım zaman ayırdığın için teşekkür ederim.

İşlemciye sağlam bir kule tipi fan taktım ben çoğu oyunda 50derece sabit işlemciyi çok zorlayınca sıcaklığı çıkmaya başlıyor ama yine de işlemciyi zorlaman zor ama yine de çoğu oyunu 48-60 derece oynuyorum.

Topladım. Kazanımlar yeterliyse alın.

Tam olarak 34.683 tuttu kazanımlarımız.

Anakart b model oldu.

Ekran kartı 3 fanlı oldu.

Daha kaliteli 1TB SSD.

Sıvı soğutma ve 700 watt güç kaynağı.

Kasanın daha iyi hava akışı var.

Aynı güç kaynağı markasını bende kullanıyorum bilinmedik olmamasına rağmen bayağı kaliteli.

Hocam bu yaptığınız sistemde parçalar birbirleriyle uyumlu mu az önce yorumları okurken biri PSU için ana kartıyla uyumlu olup olmadığını sormuş benim alacağım PSU anakart ile uyumlu mu acaba?

İşlemciye sağlam bir kule tipi fan taktım ben çoğu oyunda 50derece sabit işlemciyi çok zorlayınca sıcaklığı çıkmaya başlıyor ama yine de işlemciyi zorlaman zor ama yine de çoğu oyunu 48-60 derece oynuyorum.

Siz hangi fanı kullanıyorsunuz hocam 7600X için önerdiğiniz fan var mıdır?

Hocam bu yaptığınız sistemde parçalar birbirleriyle uyumlu mu az önce yorumları okurken biri PSU için ana kartıyla uyumlu olup olmadığını sormuş benim alacağım PSU anakart ile uyumlu mu acaba?

PSU anakarta uyumlu.

orta kaliteli 240ml bir sıvı soğutma yada dediğim gibi sağlam bir kule tipi fan alabilirsiniz ben kendi modelimin ismini unuttum ama f/p bir şeydi bütçe belirlersen bir fan önerebilirim

Attığım her şey sığıyor işlemciyide değistirirsenizde problem olmaz.

Noctua dünyanın en soğuk ve sessiz soğutmasını yapıyor hem ekran kartında hem işlemci soğutucuda dünyanın en iyisi, 4070 Noctua'yı piyasada bulamazsın ama işlemci soğutucusu çoğu 240ML sıvı soğutmadan iyi.

Attığım her şey sığıyor işlemciyide değistirirsenizde problem olmaz.
bunların yanına 2tb hdd alsam takabilir miyim peki

Noctua dünyanın en soğuk ve sessiz soğutmasını yapıyor hem ekran kartında hem işlemci soğutucuda dünyanın en iyisi, 4070 Noctua'yı piyasada bulamazsın ama işlemci soğutucusu çoğu 240ML sıvı soğutmadan iyi.

Fan için 6K bütçe ayıramam hocam 3.5k civarına çıkabilirim ancak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı