KM aşırı fazla. Büyül ihtimalle ticari amaçla kullanıldı.Arkadaşlar herkese hayırlı günler. Bir tane 350k'ya 1.5 90bg 20k hasar kayıtlı Symbol bulduk. Tek km korkutuyor, acaba büyük sorunlar çıkartır mı veya alınır mı? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Rektefiyeli olsa ucuza satacaklarını pek sanmıyorum. Herkes uyanık sanıyor kendiniRektefiye görmüşse alınır. Rektefiyeli hali 650.000lere kadar gidiyor.
Rektefiye yoksa 80.000-100.000tl hazır edin. Tam rektefiye zamanı çünkü.
Rektifiye aracın değerine 1₺ dahi katmıyor. Motoru yeni yapılan araçla hiç ellenmemiş araç 2 si arasında 3-5 bin ya oynar ya oynamaz. Yani piyasasını etkilemiyor bu durum.Rektefiyeli olsa ucuza satacaklarını pek sanmıyorum. Herkes uyanık sanıyor kendini.
Dostum arabasını satmadan önce içerisindeki yakıtı çekmeye çalışanı gördüm ben?Rektifiye aracın değerine 1₺ dahi katmıyor. Motoru yeni yapılan araçla hiç ellenmemiş araç 2 si arasında 3-5 bin ya oynar ya oynamaz. Yani piyasasını etkilemiyor bu durum.
Soruya gelecek olursak motor mekanik güncel durumu iyiyse alınır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.