380.000 km Symbol 2014 alınır mı?

wleax

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese hayırlı günler. Bir tane 350k'ya 1.5 90bg 20k hasar kayıtlı Symbol bulduk. Tek km korkutuyor, acaba büyük sorunlar çıkartır mı veya alınır mı? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar herkese hayırlı günler. Bir tane 350k'ya 1.5 90bg 20k hasar kayıtlı Symbol bulduk. Tek km korkutuyor, acaba büyük sorunlar çıkartır mı veya alınır mı? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
KM aşırı fazla. Büyül ihtimalle ticari amaçla kullanıldı.

Rektefiye görmüşse alınır. Rektefiyeli hali 650.000lere kadar gidiyor.
Rektefiye yoksa 80.000-100.000tl hazır edin. Tam rektefiye zamanı çünkü.
Rektefiyeli olsa ucuza satacaklarını pek sanmıyorum. Herkes uyanık sanıyor kendini :D.

Rektefiyeli olsa ucuza satacaklarını pek sanmıyorum. Herkes uyanık sanıyor kendini :D.
Rektifiye aracın değerine 1₺ dahi katmıyor. Motoru yeni yapılan araçla hiç ellenmemiş araç 2 si arasında 3-5 bin ya oynar ya oynamaz. Yani piyasasını etkilemiyor bu durum.

Soruya gelecek olursak motor mekanik güncel durumu iyiyse alınır.

Rektifiye aracın değerine 1₺ dahi katmıyor. Motoru yeni yapılan araçla hiç ellenmemiş araç 2 si arasında 3-5 bin ya oynar ya oynamaz. Yani piyasasını etkilemiyor bu durum.

Soruya gelecek olursak motor mekanik güncel durumu iyiyse alınır.
Dostum arabasını satmadan önce içerisindeki yakıtı çekmeye çalışanı gördüm ben?😀 Arabaya bırak masraf harcamayı, içerisinde araç kokusu bırakmazlar.

Herkes almadan önce satmayı düşünüyor bu kafayla araba almalarını tavsiye etmiyorum enjektorlerde turbosunda duman atması yoksa alınır 700.000 kmde araç satanı gördüm ben araç pertse pert parasına orijinalse orijinal parasına gider.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı