- Makaleler
- 3
Şu linki atmaktan sıkılmaya başladım çerçeveletsek mi ne yapsak anlamadım ki? Sapphire Üretim ve Malzeme Kalitesi Nasıldır?
Neyse arkadaşım bir daha mesaj yazmassan sevinirim. Ben MSI ve ASUS öneriyorum. Herkesin kendi fikri. MSI 'ın soğutma olarak mimarisini beğeniyorum ve gerçekten almanıza değecek bir markadır. Ben insanlarin yorumlarına bakıyorum. Sapphıre kullanan arkadaşlarım önermiyorlar. Belki o kartta bir sıkıntı vardır bilemessin. Ama eğer bütçe varsa MSI ve ASUS Sapphıre 'e göre biraz daha üstün.
Kamu Spotu haline geldi hocamŞu linki atmaktan sıkılmaya başladım çerçeveletsek mi ne yapsak anlamadım ki? Sapphire Üretim ve Malzeme Kalitesi Nasıldır?
Sen önermeye devam et ve daha fazla mesaj yazma lütfen diyerek de tartışmadan kaç.N
Neyse arkadaşım bir daha mesaj yazmassan sevinirim. Ben MSI ve ASUS öneriyorum. Herkesin kendi fikri. MSI 'ın soğutma olarak mimarisini beğeniyorum ve gerçekten almanıza değecek bir markadır. Ben insanlarin yorumlarına bakıyorum. Sapphıre kullanan arkadaşlarım önermiyorlar. Belki o kartta bir sıkıntı vardır bilemessin. Ama eğer bütçe varsa MSI ve ASUS Sapphıre 'e göre biraz daha üstün.
Ee burada sonuç Sapphire kalitelidir olarak çıktı zaten daha uzatmanın anlamı yok konuştukça batıyorsun , daha da batacaksın.Buyrun.
Arkadaşım süper moderatörün ne yazdığını görmemişsin heralde. Sapphire alırsın ama ne kadar kullanırsın bilemem. Neyse konuyu açan arkadaş SAPPHIRE alsın ve bir kaç ay sonra soralım memnun mu değil mi ?Ee burada sonuç Sapphire kalitelidir olarak çıktı zaten daha uzatmanın anlamı yok konuştukça batıyorsun , daha da batacaksın.
Niye moderatör yazınca doğru mu oluyor? Sapphire Nitro serisiyle gayet iyi iş çıkardı ve AMD tarafındaki yerini iyice güçlendirdi.Arkadaşım süper moderatörün ne yazdığını görmemişsin heralde. Sapphire alırsın ama ne kadar kullanırsın bilemem. Neyse konuyu açan arkadaş SAPPHIRE alsın ve bir kaç ay sonra soralım memnun mu değil mi ?
Sorarız merak etme.Arkadaşım süper moderatörün ne yazdığını görmemişsin heralde. Sapphire alırsın ama ne kadar kullanırsın bilemem. Neyse konuyu açan arkadaş SAPPHIRE alsın ve bir kaç ay sonra soralım memnun mu değil mi ?
Moderatörler de insan hata yapabilirler veya onların da bilmedikleri bilgiler olabilir biz sana testler yolluyoruz grafik yolluyoruz kanıtlıyoruz sen anca screenshot alıp zaten bildiğimiz konuda şeyleri bize geri yolluyorsun.Arkadaşım süper moderatörün ne yazdığını görmemişsin heralde. Sapphire alırsın ama ne kadar kullanırsın bilemem. Neyse konuyu açan arkadaş SAPPHIRE alsın ve bir kaç ay sonra soralım memnun mu değil mi ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.