3800 TL i5 6500/R9 390 Tabanlı Sistem Tavsiyesi

Sistemimin son hali bu şekilde,
@Tsugayu Hocam sizden de bir kaç yorum almak isterim. Bir eksiklik var mıdır bu sistemde?

3800.jpg

Sistemimin son hali bu şekilde,
@Tsugayu Hocam sizden de bir kaç yorum almak isterim. Bir eksiklik var mıdır bu sistemde?

Eki Görüntüle 152295

Gayet güzel sistem hiç bir eksiklik yok güle güle kullanın. Çok önemli şeyler değil ama illa eleştirmek gerekirse şunları söyleyebilirim :D :
OCZ'nin rastgele yazma hızı IOPS değeri düşük bu yüzden SSD olarak aynı paraya alabileceğiniz Samsung 750 EVO veya Sandisk Ultra II 120 GB alırsanız daha iyi performans verir ama sanırım vatan da yok. (850 EVO en iyisidir, daha dayanıklıdır (yazma ömrü de diyebiliriz) (75TBW) ama pahalıdır diğerlerinin dayanıklılıkları birbiri ile aynı (30-35TBW civarı))
Monitör olarak bir de şunu incelemenizi tavsiye ederim HDMI yerine aynı kalitede görüntü alabileceğiniz dijital DVI çıkışı var hdmi kablosunun ucuna sadece bir dönüştürücü takacaksınız ama 23.6" ekran boyutu var. Ben olsam aradaki 30TL farkı öndeyip bu monitör alırdım:

ASUS 23.6" VP247T 1ms Full HD Gaming Monitör

Gidip iki monitörü görerek inceleme imkanınız varsa ve incelerseniz çok iyi olur.

Son düzenleme:
Onu OEM yetkilisine sorayım ben, eğer varsa 720 EVO veya Sandisk alabilirim. Yıllarca 17.5 inç ekranda oynadığım için 21.5 inç monitörün bana yeteceğini düşünmüştüm ama oraya gidip ikisini incelemekte fayda var. :) Teşekkürler önerileriniz için.

Onu OEM yetkilisine sorayım ben, eğer varsa 720 EVO veya Sandisk alabilirim. Yıllarca 17.5 inç ekranda oynadığım için 21.5 inç monitörün bana yeteceğini düşünmüştüm ama oraya gidip ikisini incelemekte fayda var. :) Teşekkürler önerileriniz için.

Samsung 750 EVO veya Sandisk Ultra II olacak aman dikkat edin Sandisk Plus falan vermesinler, modeli de önemli :)
Monitör meselesi tabi keyfi, belki büyük olması sizi rahatsız edecektir ama kasa ve panel olarak ikisi de aynı sadece HDMI girişi yerine DVI girişi koyup ekranı 23.6" yapmışlar fiyatta çok oynamamış. Eğer monitörün hoparlörünü kullanmayı düşünmüyorsanız HDMI ile DVI arasında hiç bir görüntü kalitesi farkı yok.

Sandisk Ultra II modelini sitede bile göremedim, sanırım dediğiniz gibi Vatan'da yok ama Samsung 750 EVO var. Monitörü 23.6 yapabilirim o zaman, HDMI için almayacağım 21.5 inç olan Asus modelini zaten, tamamen bana yeteceğini düşündüğüm için sepete ekledim. Kulaklık kullanıyorum, monitör hoparlörünü kullanmıyorum. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı